De ce Firefox?

de ce Firefox

Pentru că Firefox e un browser stabil, îl avem și în română, se dezvoltă continuu și are auxiliarele care îmi trebuie mie la un loc.

Spre exemplu, nu plec la drum, fără câteva auxiliare imediate…și foarte rentabile, datorită gratuității lor absolute și a rapidității cu care lucrează, care mă ajută în munca online.

Mai întâi de toate am nevoie de Screengrab sau de Pearl Crescent Page Saver Basic cu care fac fotografii ale diverselor pagini sau îmi iau o bucățică, dintr-o anume imagine online, pentru articolul pe care îl scriu.  Ambele fac același lucru. Și îl fac rapid și bine.Orice imagine apare în nici 5 secunde.

În Windows 7, pentru a fotografia desktopul, avem Snipping Tool, tot la fel de rapid și de eficient. Îl căutăm în bara din stânga ecranului.

După ce am posibilitatea de a face imagini, instalez Cooliris pentru peretele de fotografii livrat instant și, împreună cu el, pe fratele lui geamăn, pe CoolPreviews, cu care pot citi orice articol prin intermediul atingerii lincului. Nu orice articol merită remarcat cu prezența totală! Când creezi conținut de online înțelegi acest lucru foarte bine…

Pentru a downloada file video, apelez la RealPlayer, care ne oferă, încă de la instalarea programului, posibilitatea de a opta pentru modalitatea de a salva fila video în timp ce o urmăresc.

Dacă am fotografie, mod inteligent de a privi sursele și video…pot să trec la treabă! Bineînțeles că mai am multe alte utilitare pe care le folosesc, dar astea sunt esențiale și pentru ele am nevoie de Firefox drept browser.

Un comentariu la „De ce Firefox?”

 1. Intr-adevar, parinte, firefox este cel mai scalabil browser.

  Il folosesc foarte bine in webdesign tocmai datorita extensiilor:

  -measureit (o rigla virtuala ce iti masoara in timp real pagina web)

  -colorzilla (un utilitar foarte bun pentru gasirea culorii potrivite si transformarea ei in hexa)

  -webdev(un utilitar foarte bun pentru testarea paginilor web, a codului html, css)

  -firebug (cam singurul utilitar bun pentru debug al limbajului javascript ).

  Acest ultim utilitar are si o extensie proprie (un fel de extensie la extensie pentru debug limbaj php).

  P.s.: Se pare ca o sa apara saptamana viitoare versiunea 3.6 beta cu imbunatatiri, mai ales in privinta vitezei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *