…Și mulțumirile mele

Mulțumesc echipelor Netlog și Neogen pentru urările de la mulți ani, fie ele chiar și automate. Deși eu nu am fost prea mult prieten cu cele două platforme,  în ultimul timp, totuși ele și-au arătat considerația față de mine. Poate vom încerca să facem ceva mai mult pe viitor și să reactivăm cele două conturi ale noastre de aici.

Părintele Gabriel Militaru și doamna preoteasă Otilia Gabriela Militaru, soția sa, și-au arătat bucuria și considerația pentru noi, fapt pentru care le mulțumim și îi asigurăm de același atașament față de ei. La fel mulțumim și ne bucurăm de urările și de prezența doamnei Carmen Sârbu și a doamnei Brândușa Stanciu la noi pe platformă.

Mulțumirile noastre se îndreaptă și spre următoarele persoane, pentru mulțumirile venite din partea domnilor Sever Ioan Miu, Ionuț Biliuță, Constantin Cicort, Alexandru Anastasiu prieteni cu noi pe Facebook.

Mulțumim și creatorului de online de aici, pentru urări, care nu are nume, din păcate, la nivel online, lucru care trebuie remediat…dacă lucrezi ca om al credinței. În cele din urmă el a devenit: Andrei.

Mulțumim, în mod special, doamnei Mihaela Slaina, pentru gestul enorm, restaurator, de a înregistra înmormântarea Fericitului Teofil și pentru profundele și atentele sale urări.

Mulțumim și echipei Trilulilu pentru tortul de La mulți ani!

La fel, domnului Arvids din Lituania și domnișoarei Giorgiana din Suceava, prieteni din HI 5, lui Bogdan și Iuliei Stârceanu, părintelui Nicolaos Lagumtzis din Nea Alikarna, Grecia, Chrystallei Wenngvist din Finlanda și lui Berni Arseny Foley din Kearny, New Jersey, ultimul învățând româna pentru ca să ne cunoască Ortodoxia.

Îi mulțumesc și lui Ionuț din București, prieten din HI 5. La fel Elenei, care are preocupări religioase diverse, dar care se declară că nu e prea credincioasă, cât și lui Saad Ramy, creștin ortodox arab, care îmi scrie în limba franceză, ca să ne putem înțelege, dar și doamnei Camelia, care s-a apropiat de noi în ultimul timp.

Nu în ultimul rând mulțumesc și părintelui Bogdan Sârbu, care ne are la inimă în mod deosebit.

Și, tuturor celor care ne citesc și s-au rugat pentru noi…dar nu au îndrăznit să își exprime bucuria față de noi. Vă mulțumesc tuturor și vă doresc să fiți fericiți și împliniți în tot ceea ce faceți!

3 comentarii la „…Și mulțumirile mele”

  1. Sărut dreapta, Părinte!

    E vremea să mă prezint: numele meu este Andrei… si din când in când mai chinuiesc tastatura aici!

    Cred că putem lucra ca oameni ai credinţei în multe feluri, forme şi nume…până la urmă, la nivel „live” sau „online”, faptele şi cuvintele noastre vorbesc despre noi, şi astfel oamenii vazând faptele noastre cele bune să slăvească pe Tatăl nostru din ceruri (Matei 5,16).

    Dumnezeu să vă dea putere şi să ne lumineze pe noi toţi!

    Spor în toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *