Netlog cu bune și rele

Am zis că reevaluez amiciția cu Netlogul și am trecut la treabă…Pentru că aveam două usere pe Netlog, am renunțat la unul, am făcut reapelări ale persoanelor prietene și am trecut pe cel subliniat acum.

Mi-am găsit o temă citibilă, însă cred că e singura, am și acolo un început de posibilitate de blog, dar fără multe ustensile pentru scris și editat. Mă enervează însă că nu pot să îmi ridic brandurile, ci sunt pus să aleg dintr-o sumă de branduri, cu care nu am mai nimic de-a face și că nu pot să ridic muzică, ci numai să mă fanizez pe o muzică pe care nu o accept.

Adică nu îmi place că nu pot să renunț la o parte dintre widgetele de pe pagina de titlu ci îmi sunt date la pachet, la grămadă, chiar dacă pot să schimb poziția lor pe pagină.

Cred că Netlogul e un Facebook mai pentru toți, unde unii sunt anonimi iar alții sunt cu nume, unde poți să ai multe surprize plăcute…dar care are același viitor ca HI5-ul: unul de subcultură.

Pentru că nu poți să faci ceva serios, la nivel online, fără posibilități ample de masterizare și de scriere a conținutului. Și e mirabil că dezvoltatorii de spații online nu înțeleg că, atâta timp cât avem Office 2010 și Adobe CS4 și Windows 7 cu widgete enorme…ei ne pun la îndemână moduri de scriere și de masterizare a conținutului ca pentru grădiniță.

Viitoarele spații online trebuie să aibă toate posibilitățile de scriere, de citire, de masterizare a imginii, a auzului și a văzutului pentru ca să fie atractive. Cum să mai mergi pe un spațiu de socializare fără apanajul camerei web, a unui word pe care să scrii un mesaj cu diacritice, a unui mod în care poți să trimiți PDF-uri, file video, audio, tot felul de mărunțișuri?

Nu mai merge cu două fire, două paie…

Trebuie să se gândească la a depăși decalajul tehnologic…dacă vor să mai facă ceva cât de cât în pas cu noile posibilități media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *