Cum vă văd, domnilor și doamnelor!

Mai am spus-o și o repet: la nivel online fiecare lucru e monitorizat, e ușor de știut, de depistat, de aflat. Chiar și cei care cred că pot să treacă pe sub nivelele de securitate, anonimizându-și prezența  în chip și fel, sunt detectabili. Intențiile cititorilor reali sunt evidente și pe acestea le binecuvântăm…cât și lipsa de intenție serioasă, care ne umple de dezgust. Și asist, din partea unui  anume segment de public online, la aceleași tertipuri puerile de manipulare a ratingului sau a intrărilor pe articolele noastre de vreo 3 ani de zile.

Pentru cei care cred că ne interesează ratingul sau dacă se citește sau nu se citește ceva anume dintre creațiile noastre  le spunem: că nu ne interesează! Pentru că pe cei  pe care îi interesează numai acest lucru…nu îi interesează să ne citească, pentru că ne invidiază foarte mult. Medicamentul pentru invidie: faceți și voi ceea ce vedeți că facem noi și asta…tot timpul! Așa vă va trece invidia, pentru că nu mai tăiați frunze la câini.

Sunt decepționante căutările de sine ale unora, despre care am scris sau ale altora, despre care n-am scris. Sunt decepționante pentru noi încercările tâmpite de ridicare a unui subiect, articol sau persoane la noi pe blog…când oamenii ridicați la noi pe platformă au platformă sau sunt persoane atât de publice, încât nu le trebuie prezența la noi pe platformă.

Așa cum e de necrezut pentru mine și pentru mulți, că Elena Udrea poate să nege că a fost Elena Udrea la telefon…atât de necrezut ar fi fost pentru mine faptul, dacă nu mi se întâmpla, ca membrii ai ierarhiei și ai elitei românești să vină  și să se caute la noi pe platformă…și nimeni să nu afirme explicit că dorește să fie aici…sau că a trecut pe aici vreodată.

Da, suntem deschiși colaborării, însă faceți acest pas în mod explicit!

E rușinos ca să faceți numai aluzii, eu să știu cine sunteți …și dumneavoastră să vă faceți că nu mă știți!

Da, știm cine intră și de ce!

Știm când, pentru cât timp și cum!

Știm, simțim, observăm, spre ce tărâmuri suntem împinși sau ce ni se indică că ar trebui să facem…Însă nu e frumos să ne indicați  în mod subcutanat și să credeți că ne bucurăm de această duplicitate urât mirositoare.

De aceea îndemnul meu e următorul: în loc să elimin, în mod sistematic, orice articol publicitar la adresa cuiva, care, se dovedește că nu merită atenția noastră, nu mai ne manipulați ratingul! Fără veste le vom arunca la un moment dat și nu rezolvați nimic. Prin aceste mașinațiuni ne spuneți numai ce fel de caractere de oameni sunteți…și nu că sunteți niște Sfinți.

Vă rog, deci, insist chiar: nu mai încercați să ne insinuați subiecte, persoane sau evenimente!

Dacă credeți că aveți un mesaj pentru noi: spuneți-l pe scurt!

Dacă doriți să aveți colaborări cu noi verbalizați această dorință și e un lucru rezolvabil!

Însă mi-e rușine mie de neobrăzarea dv., a celor care încercați aceste tertipuri, să ne prezentați găina cu ouă de aur…când ea e de bronz.

Mai multă decență…pentru că am înțeles cine sunteți!

Blogroll-ul nostru s-a subțiat și se subțiază continuu…tocmai pentru că am înțeles cu cine avem de-a face. Și, cum în Ortodoxia  noastră singura împăcare e părerea de rău…și recunoașterea mârlăniei, care ne țin în schismă…orice tertip pe dedesubtul blogului îmi aduce în față…nu reverență față de dv….ci doar compătimire și scârbă.

Îmi cer scuze pentru confesiune, dar e ceea ce simt!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *