Stimați clienți, vă anunțăm respectuos…că puțin ne pasă că sunteți îmbrăcați gros!

E iarnă. Iarna nu e ca vara…Și oamenii responsabili față de sănătatea lor sau care au lucruri importante de făcut în viața asta, se îmbracă corespunzător anotimpului…fapt pentru care vin îmbrăcați gros la supermarket, la mall, la marea firmă.

Și afară e cu minus. Numai că înănutru e + 30 C…și vănzătoarele stau în mânecă scurtă… iar stimații cumpărători, cu apa curgând pe ei sau cu hainele în mână, nu mai știu cum să iasă afară de atâta cald…că le trece cheful de orice cumpărături.

Am ieșit de la Poștă, cu apa pe mine, pentru că era + 33 C, afară frig, am mers prin frig până la Unirea, am urcat până la etajul trei cu apa șiroind pe mine, indispoziție totală la raftul cu computere pentru că acolo era + 35 C și o radiație jos pălăria, am coborât la subsol, la supermarket și acolo era ca afară…ca să se țină laptele și carnea…

Stimați clienți…puțin ne pasă de sănătatea dv.! Pe noi ne interesează numai de noi și de mâneca noastră scurtă. Vă rugăm să rețineți că sunteți niște tâmpiți că veniți la noi să cumpărați!

One comment

 • Buna dimineata,

  Cred ca o solutie la ceea ce spuneti Dvs. ar putea fi garderobele, asa cum intalnim la teatru sau in companiile mari care isi respecta clientii oferindu-le acestora gratis chiar si o cafea, o apa sau o toaleta unde poti sa si adormi la cat de bine miroase.

  Facand insa o paralela intre sistemul privat la care v-ati referit si cel subventionat de la buget, adica de mine, de dvs. de toti ceilalti contribuabili, ajung la regia publica de transport in comun, daca asta vara ne-am sufocat inghesuiti ca sardinele fara aer conditionat, acum, in plina iarna, avem acelasi confort termic afara cat si inauntrul mijloacelor de transport in comun.

  Ori am fost eu ghinionist in ultima vreme ori mai mult de jumatate din parcul auto al ratb functioneaza conform sloganului „iarma nu-i ca vara”.

  Cu stima,
  Florin Șerban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *