După 5000 vine 5001

Nu vă mai spun ce înseamnă platforma „Teologie pentru azi” (am scris de curând)…ci blogul de aici, cel principal, posedă 5001 articole, pentru că acesta este al 5001-lea. Scrise sau editate de către noi.

Astăzi, 16. 1. 2010, ora 14. 48…sunt 5001 articole…în afara celor private, care nu se văd…din afară, pentru că există și așa ceva… și acelea sunt cu deschidere doar pentru unii.

Însă, fotografia supra ne spune că există pe acesta, numai pe acesta, editate de pe 6 decembrie 2006 și până astăzi: 5000 + 1 articole; 21 de pagini colaterale, cu alte articole și zeci de trimiteri, care se află pe partea dreaptă, începând cu CV-ul nostru…și tot în jos; 63 de categorii = domenii = capabilități la care scriem; 5. 219 taguri, pentru o parte dintre articolele noastre (pentru că tagurile au apărut mai curând) prin care cineva poate căuta și poate găsi în marea onlineului creația noastră de aici; 4. 053 de comentarii ale celor care ne-au vizitat și ale noastre ca răspunsuri și precizări…iar spamuri, per total (le găsiți mai jos, pe blog) sunt 93.393, adică indivizi care ne-au porcăit, ne-au trimis diverse reclame tâmpite sau porcoase, s-au băgat în seamă la modul neserios, de atâtea ori, câte zice acolo.

De la credincioși și necredincioși de tot felul am primit ajutoare de tot felul: surse, resurse, emailuri frumoase, gingașe, deștepte, dar și înjurături, blasfemii, prostii, miorlăieli, demențe.

Le mulțumim și unora și altora!

A meritat!

Dumnezeu să ne binecuvinteze pe toți și să ne umple de harul Său!

2 comments

 • Felicitari Parinte pentru colosala munca pe care o faceti!

 • Mulțumim frumos, doamnă!

  Lucrurile mari se fac cu calm, cu răbdare, cu multă asiduitate, împotriva tututor celor care nu înțeleg, de la început, de la jumate sau de la final sau după final…ci le trebuie mult timp de reflecție…importanța lor.

  Când, mai nu știu când, spuneam de proiectul Teologie pentru azi, în derulare, care a ajuns la nu știu cât la sută și când încă nu ne publicasem o parte din cărți…mulți râdeau în sinea lor…și credeau că ne lăudăm, cum se face adesea…

  Însă noi nu vrem să luăm ochii celor de la apă mică.

  Nu ne interesează decât creația, marea creație, care, de la o anume vârstă a noastră, va fi înspăimântătoare…pentru cei care o judecă.

  Vă dorim numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *