Anonimii vorbesc…anonimii ascultă

Mai întâi poze de bloguri ortodoxefără autori (paradoxal, nu?!)

Anonimii care vorbesc sunt: „frați mireni oarecare”, „o mamă cu trei copii”, „prigoana împotriva creștinilor”, „Simona P.”, capra cu trei iezi, nicu alifantis generația a 5-a, partidul muncitoresc român, Avatar, duminica în familie, clubul liber schimbătorilor de amulete, bicicliștii din sud-estul Europei etc.

Despre ce scriu ei: despre Ortodoxie, masonerie, patriarhi, monahi, ozeneuri, păcate, emoții de tot felul…

Unde îi poți găsi pe anonimii ortodocși care vorbesc? La nivel online.

Ce studii au ei, cât de sfinți sunt, cum de le știu pe toate, cum de sunt atât de înapoiați pentru lumea de astăzi, cum de nu își dau seama că a fi dus cu sorcova…nu înseamnă a fi Sfânt Mărturisitor? N-avem pe cine întreba aceste lucruri, pentru că ei nu există oficial. Ei sunt vorbitorii, stafiile care nu există…dar vorbesc.

Cine sunt cei care ascultă, comentatorii? marcela, guriță, mărturisitorul teofil, marele teolog, împotrivă, jos patriarhul, 666, cipuri electronice, obscurantistul de la spații verzi.

Ce e de făcut?

Să nu-i mai vizitați!

De ce?

Pentru că nu există! Și nu există cu față…pentru că au interese neserioase, vă propun marfă stricată, Ortodoxie învățată după ureche și  copy paste.

Cine îi împușcă, dacă spun cine sunt?Nimeni!

De ce nu ne spun cine sunt? De ce nu își afișează poza și CV-ul? Pentru că știu că atunci când ar deveni vizibili ar fi niște indivizi fără nimic de spus, fără nicio personalitate, fără studii și fără duhovnicie.

Nu își asumă ceea ce scriu…pentru că le e rușine cu cine sunt.

Nu își asumă ceea ce scriu cu numele lor…pentru că nu au o gândire și o experiență proprie.

Sunt niște luzări de nota 1o!

Sunt mai penibili ca penibilul.

Dacă vrea vreunul să mă contrazică dintre cei vizați și toți ceilalți, care sunt în cârdășie cu ei…să îmi trimită ultimele cărți pe care le-au scris, ei, de la ei…și ultimele cărți pe care le-au citit și le-au conspectat!

O va face vreunul?

Nu!

De ce?

Pentru că nu sunt decât niște bieți paraziți ai Ortodoxiei, care nu o ajută…ci o calcă în picioare!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *