Nora, soacra și cu vaca

Certuri aranjate la TV. Să vezi ce se petrece, Leano, la: dacă cazi în mâna soacrei! Stai pe fază, că o să ți-o spun cu lux de amănunte.

Lux = lumină,
în limba latină.

Vine soacra mică la soacra mare, camera de luat vederi le vede, ginerele mai are un copil cu alta și cu asta, din curte, are doi, și soacra mare, când o vede pe soacra mică, pe curva aia, pe parașuta aia, începe să dea cu zăpadă în ea, să o drăcuie, să sară la păruială, tinde să îi dea în cap cu sapa, vaca și cu capra.

Televiziunea…printre soacra mică, soacra mare, socrul mare, ginerele cu trei copii și mireasa lăsată cu buza umflată. Ăla mare, gras, de la televiziune, e ca zidul Berlinului între cele două părți, ca să le pună la înțelegere. Dar germanii de pe-o parte dau cu vaca în cap germanilor de pe cealaltă parte. Păruieli, drăcuituri (lăsate să curgă în urechile privitorilor de TV), înjurături (brulate, cenzurate), abia răsuflări, comentarii superacide, că acum, vreme de criză, trebuie să îți mai dai drumul la cuvinte pe undeva.

Și cum televiziunea poporului a fost votată și de președintele României, atunci poporul, la miez de noapte, stă și se belește din ochi la televiziunea poporului și aude ce trebuie să faci, când soacra mică vine pe la soacra mare, și cum trebuie să îți ridici poalele peste cap, cum să te drăcui, cum să te birjărești, că de…școală nu avem prea multă…dar măcar la școala vieții să trecem examenul.

Nu e distractiv?!

Mai vezi și tu cum să-i dai cu vaca în cap lu’ soacra, cum poți să îl strângi de gât pe unul, în direct, la televizor etc.

Eu zic să stați pe linia moartă, că nici nu știți ce pierdeți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *