Atacuri energetice pentru ratinguri energetice

Pe de-o parte, friptura să îmi stea în gât, că vroia să intre pe traseu…iar eu mă uitam la Antena 3...pe de-altă parte, doamna Firea, că ar trebui să se facă mai multe slujbe, să credem în ajutorul divin…și nu în atacuri psihotronice, că de astea nu avem nevoie.

Adică președintele Vlăsescu (ca să nu se prindă lumea?!) nu a câștigat alegerile prin mânăreli de duzină, prin voturi prin urnă, pe sub urnă, prin vadra PDL sau prin 30 de lei votul…ci, acum alta: are un detașament de psiho-transo-tronici, care te electrocutează de nu te vezi, îți scade pulsul și îți zice greșești, când vrea dumnealui, cuvintele, în așa fel încât să zici: țigancă împuțită…în loc…de doamnă sau găozar…în loc de ziarist.

Și, din acest motiv, d-nul Geoană, care avea și dânsul dispozitiv, dar nu așa de perfecționat ca al d-nului Vlăsescu, a fost lovit la creierul mic…și, din acest motiv, s-a combinat unda beta venită din ceacra superioară a degetului mic…cu ceacra inferioară a degetului mare de la mâna dreaptă și…a pierdut alegerile.

Deci, în anul 2000, când noi nu mai suntem copii…am început să credem în draci electronici, dar mai puțin în ajutorul…divin. Însă d-nul Radu Tudor îi spune lu ’ generalul Cercel, cu psihotronicele lui, că el crede în ajutorul divin (bravo lui!) și că…nu pune botul la vrăjeala psihotică.

Însă acest fel de probleme psihotronice, maxo-panici, hilarități extremiste de tot felul nu ar exista printre noi…dacă oamenii, creștini ortodocși români fiind ei, ar avea o mare știință duhovnicească și o bună viață creștină.

Pentru că dracii te fac să ai tot felul de năluci, începi să zbori, vezi în stele, devii superinteligent, mănânci stafide și te…aur, însă toate acestea nu sunt minunate. Sunt întâmplări bagaboante, rele. Cu adevărat minunate sunt…lacrimile de pocăință, virtutea, iertarea, smerenia, fecioria, cumpătarea, milostenia, care îl înfrumusețează pe om cu multă înțelepciune și curăție, de vede pe drac ca potârnichea și nu mai stă cu frici în sân, cu psihotronice, cu sfârșitul lumii.

Viața ortodocșilor e: Bucurați-vă întru Domnul slavei, Care vă bucură pe voi cu bucurie negrăită!

E…liniște și pace, rugăciune, atenție, trezvie…și nu frică de bau-bau.

Când vine dracul la voi și vă spune (ca gând, ca frică, ca idee, ca pasăre, moluscă sau film): O să muriți! O să vă ia dracu, dacă nu păcătuiți! O să vă fie rău!, trebuie să vă vedeți de treabă. Pentru că astea sunt manifestări de înger prost, capsoman, de căpiat, care se laudă clipă de clipă…Pentru că el e făptură ca și voi, și nu zboară prin universul ăsta, cât pare el de mare…vreo muscă fără El, fără Dumnezeul nostru.

Așa că subiect zero…pierdut timpul în timpul mesei…dar am ce să scriu acum.

Folos tot e și când nu e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *