State i-a adus o mică atenție…

Știți că atunci când veniți la oraș sau sunteți la oraș, la d-ăsta mai mare, există niște mici shopuri erotice, în care, sub anumite vârste nu puteți intra, nu?! Printre multe alte lucruri…acolo se vând și…

Rețineți ideea că se vând și…!

M-am pus aseară în pat, că doamna preoteasă a zis că am scris cam mult. O fi și ăsta vreun defect: să scrii cam mult. Și mă uit și eu pe un canal, pe altul…Și, la Pro TV, State țiganu’ era la pușcărie…dar cu mahmudele pe el ca la nuntă. Acu’, dacă s-a terminat faza cu manelele, postul respectiv a început țăgânizarea românilor cu State, lucru confirmat de mulți preoți și profesori, care îi văd pe copii la școală vorbind ori ca State ori ca Bendeac, din trei una.

Adică ce se vede la televizor…devine basm.

Și, la State, a venit piranda de nevastă-sa și cu fie-sa, cu ditamai coșul de banane și au început să îl jelească, de parcă ar fi dar ortul popii (ortul popii = colacii popii; cine face căpețele pentru cei adormiți, adică colacii pentru cel adormit, știe că preotului i se dau cei trei colaci mari…care sunt buni la gust). Și, pentru că ele țipau și plângeau cu lacrimi de crocodil românesc, State le-a dat afară și a vorbit cu ele prin telefon.

Ele vorbeau prin telefon, de dincolo de geam…State, tacticos și  analfabet, le răspundea de dincoace de geam, în arestul Poliției. După ce le dă flit, adică se termină convorbirea, State se duce la colegul lui de celulă, care era amărât că nu a fost vizitat și el de nevastă-sa. La un moment dat gardianul anunță că și colegul de celulă, gras și chel, a primit o vizită…

Și e bucuros colegul…

Însă gardianul îi aduce o păpușă gonflabilă, pentru ca să fie atent…cu ea…

E, că am ajuns și unde eram la început: cum să aduci la televizor…ce nu lași să vadă tot omul, adică și copilul, la sex shop? Are vreo logică?!

Și, în același film, actorul X, ca în alte telenovele, s-a îmbrăcat în reverendă și s-a dat de preot…ca și când preoția ține doar de reverendă și de barbă.

De ce trebuie să joci preoția la televizor sau pe scenă, dacă nu ai nici în clin și nici în mânecă cu ea? De ce trebuie să bagi reverenda lângă păpușa gonflabilă, lângă State, lângă prostie, lângă banane, portocale, sticle și gumă de mestecat?

Iar atenție = dar sau alteori: șpagă.

– Domnu’ doctor, v-am adus și eu o mică atenție = șpagă. Deși aș putea să extind spectrul celor care miros șpaga ca pe trandafir sau te impulsionează la șpagă...nespus de mult…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *