Teologii baptiști ne comentează…

Cele mai jegoase comentarii, cele mai urâte înjurături, în limbajul cel mai execrabil…le-am primit de la baptiștii români. Oare de ce…au atâta educație și fervoare religioasă?!

Eu i-am spus lui Cruceru, întotdeauna, că scrie prostsă se reprofileze și orice altceva…pentru că asta cred și e o modalitate de a fi critic cu cineva în mod corect.

Însă nu l-am înjurat niciodată de mamă, nu l-am întrebat cum s-a născut și în ce familie, nu m-am luat de nevasta și copiii lui ca să îi caracterizez în fel și chip, așa cum, nenumărați baptiști au scris la comentarii pe blogul nostru.

Se pare că, în loc să se recunoască proști…vor să ne dovedească că avem dreptate.

Și un adevărat subiect de discuție, pentru Marius Cruceru (i-l propunem pe această cale), nu e pirateria online, dosarele de securitate ale pastorilor, cultura ortodoxă prezentată la mișto, ci: gradul de educație și de moralitate al creștinilor baptiști într-o lume plurală și civilizată și cum să scăpăm de manifestările fanatice și revanșarde ale lor de la nivel online.

Și asta, pentru că cei mai mulți s-au legitimat ori ca păstoriți ai săi ori ca prieteni și cunoscuți de familie.

Comentariile lor denotă o ură și o furie oarbă împotriva ortodocșilor și nu o dorință de conlocuire și de dialog, lucru pe care l-am precizat adesea la nivel online.

One comment

  • Pentru ei e firesc sa se manifeste asa. Altceva nu au sa spuna pentru ca nu au de unde.

    Si eu am primit astfel de comentarii la adresa mea din partea unor astfel de indivizi.

    Internetul e apanajul anonimilor, dar ei nu stiu ca pot fi descoperiti foarte usor.

    Incerc sa imi imaginez ce poate fi in inima si mintea unui astfel de om care poate vorbi in halul asta sub „protectia” anonimatului online.

    E grotesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *