De ce aripi de înger?

O poză de la o gală de prezentare a firmei, de lenjerie intimă, Victoria Secret. Am înțeles, produc, pentru bani mulți, chiloți, sutiene…alte noutăți de când lumea. Însă de ce…cu pene de Înger, ca în iconismul romano-catolic desacralizat?

De ce vrea să se considere…parașuta (ai să o mai îndulcim: femeia liberală, care face ce vrea cu trupul ei)…Înger? Pentru că adesea mai vedem câte un pictorial erotic cu ea Înger, Dumnezeu, Maica Domnului, cine știe ce fel de sfântă închipuită.

Ceea ce urâm…vrem să devenim?! Eu așa înțeleg. Dacă îți bați joc de sfințenie, de Biserică, de Dumnezeu, de tot…și vrei să le iei locul, chiar și așa, prostuț, de nivel grosier, uman…nu ai o părere prea insignifiantă despre tine?

De ce nu te faci…Înger, Sfântă?…E greu, nu?!!!! Mai bine…o dăm cu sfințenia de teatru, așa, în care eu pozez cu ochii spre cer și… asta e sfințenia?!!!

Bagatelizarea lucrurilor pe care nu le poți obține…pentru că ești un nimeni…nu înseamnă decât bagatelizare în mintea ta!

Curva care pozează în intelectuală demnă, în savantă, asasina care se dă de Sfântă, ereticul care se dă de promotorul adevărului absolut, prostul care se crede geniu, ipocritul care se dă de familist etc. …nu arată nimic. Țin tot secretul…numai pentru ei, și acela nu este evident și pentru alții.

Uauuu…care e secretul Victoriei? Face chiloți de damă, cu cristale și lipici. Ăsta da secret!

Dar modelele ei nu sunt îngeri, nici dumnezei…Sunt doar niște prostuțe frumoase, care publicitează chiloți de damă. Ele sunt numai niște păpuși…care vând chiloți…nu dive!

Poate…maladive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *