Evenimentul editorial absolut al lui 2010

Am deosebita onoare înspăimântată să vă anunț, că la jumătatea anului 2010, Reverența sa, Pastorul Marius David Cruceru, își va edita pe platforma noastră online Teologie pentru azi (și nu la ereticul ăla de Cristian Bădiliță, pe Oglindanet/ OTV) rodul celor 20 de ani ai săi de teologie baptistă românească.

Aceste eforturi susținute și deosebit de ample, ale acestui Luther al Carpaților s-au concretizat în colecția de 60 de volume, in folio sau PDF, cu titlul: Biblia – Cuvântul lui Dumnezeu pentru noi, traducere integrală din limba greacă veche și comentarii personale.

Colecția de comentarii scripturale baptiste, alături de o impunătoare traducere fidelă a originalelor, întocmite cu atâtă acrivie și nonșalanță, se întinde pe  3.980.008.789.678.345.000.000 pagini, fapt pentru care ne gândim, dacă poate fi comparat cu cineva, de dinaintea sau de după el, la bogăția de har și de întocmire lingvistică.

Numai că există două mari probleme, fapt pentru care apelăm la ingratitudinea dv.:

1. Nu are bani ca să-și cumpere programul, care transformă Wordul în PDF (că dumnealui nu piratează), fapt pentru care acum cărțile sunt în Word.

2. Este prea smerit…și se cam codește să ni le arate.

De aceea, dacă aveți vreo sumă de bani, pentru pastorul Marius David Cruceru, ca să își cumpere programul pentru PDF-uri și dacă vreți să îi scrieți o scrisoare, de încurajare și de non-intimidare, vă rugăm să o faceți infra, pentru ca să îl determinăm…să dea publicului, de fapt, munca vieții sale…de-o viață de om.

2 comentarii la „Evenimentul editorial absolut al lui 2010”

 1. Mare pramatie esti.
  Sansa ta e ca baiatul de care te legi e crestin mai bun decat mine si decat tine.
  Dar ce poti sa ceri de la o jigodie care scheauna dupa un covrig?
  Trebuie sa-ti mai iei inca 1000 de doctorate (ca asta, luat cu impostori ca „academicianul” cutarica, stim ca s-a lasat cu un plic intre paginile versiunii finale a tezei…). Poate asa iti intra ceva in capul ala sec pe care il porti pe umeri.
  Am sa te tin minte, popo.
  Scursori ca tine, mai rar.
  Huooooo!

 2. Dragule, iubitule Cruceru, bată-te Dumnezeu să te bată, de ghidușar ce ești…dar ce prieteni de soi ai, măi, iubitule prieten?!

  Îngrozitori…nu alta!

  Pare-se că acesta, frizeru, e o bădărănie de genial în materie de prezentare a moravurilor baptiste.

  În loc să se bucure de aromitoarea și de candida ta, iubite prietene, elocință…și muncă, strădanie, adică sudoare…usmeală…el, ca un mucos, uite și tu ce comentariu scrie sub oferta ta de carte!

  Eu cred că acesta…trebuie înaintat în grad!

  Dacă tu, iubite prietene, ai fost ridicat în grad, devenit decan, pentru că ești un om ridicol și cu ioc teologie, acesta, prietene drag, ar trebui să ia locul lui domnul Negruț sau…poate, să vină aci, la centru, la Bucharest…

  De ce nu…dacă dă cu pietroiul bine în ortodoxul din Miorița?!!!!

  Să îi dăm patalama, ceva secure la el, poate și un tănculeț, cu ceva muniție…ca să vezi cum facem un jihad p-acileșea, de nu ne vedem cetățean cu carosabil.

  Domnule teolog baptist Frizeru,

  încă din primele rânduri pot să vă spun că mă bucur foarte mult să vă cunosc.

  Nici nu încape îndoiala…

  Aveți dreptate: sunt un plagiator. Mă autodemasc!

  Teza mea doctorală: Vederea lui Dumnezeu în teologia Sfântului Simeon Noul Teolog…era o emisiune pe OTV, apoi pe ProTV…și eu am copiat pasaje multe din această emisiune și mi-am făcut teza.

  Pentru că era foarte bună…nu a trebuit să dau mită, ca să devin doctor în Teologie, ci…a trecut din prima.

  Dacă vreți să deveniți doctor în ceva…vă recomand: Dansez pentru tine (ProTV) sau…Pe mâna soacrei (12 noaptea, într-o zi, la OTV.

  Vă doresc numai spor în toate…și mă bucur că știți ceva cuvinte să scrieți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *