Panica din metrou

Cobor acum 2 ore la metrou (Unirii)…și când să bag cartela…panică, cetățene! De dincolo de rândul de cititoare de carduri metroriste sta un mare aparat de scanare a cetățenilor cu interese obscure, adică maximum de securitate, pe care se făcea reclamă la Explore 8 (cine o mai umbla și cu ăsta?!).

Am înghețat instantaneu!…

M-am gândit imediat: Dacă am o armă la mine, așa, din greșeală? Dacă mă prind cu droguri…sau cu un mic explozibil atomic?

M-am uitat în stânga…m-am uitat în dreapta…Toată lumea calmă și pe fugă…și am îndrăznit, cu greu, să bag cartela în aparat. A zis că da, am carteala bună și…și…și…am trecut pe sub aparatul de maximă protecție, așa, ca la avion…și…nimic?!!!!

Aveam o batistă, albastră, cu dungi, într-un buzunar (cu care se șterge omul la nas)…și în celălalt aveam un telefon, cu poze în el…și multe secrete…cosmice. De ce nu m-au prins?!!! Cum de am scăpat, ca ăla de mai alaltăieri, care a plecat cu explozibilul artizanal la el (un experiment secret; nici el nu a știut de  explozibil)…și l-au găsit în Anglia?!!!

Dacă aveți nelămuriri sau eventuale atacuri de panică sunați la 112…și veți fi transportați în spații de lumină și liniște, unde teroriștii nu au barbă și nici explozibil la ei, ci doar…hapiness.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *