Cu zăpada pe marginea unghiilor

Dacă bagi mâna în zăpadă…îngheți (e filosofie tare, nu?!)…numai că vietnamezii și chinezii stau în zăpadă ca să fie recrutați la armata specială. Dacă stai în gheață îngheți…Și o femeie a murit de vie sub zăpadă…pentru că o avalanșă a acoperit-o. Lacul Bâlea a înghețat și s-au patinat pe el…Și cum a ajuns la concluzia televiziunea x, să îi filmeze pe ale zet tocmai acolo, așa, pe ditamai iarna?!

Eu nu înțeleg deloc, dar deloc, cum pot fi oamenii atât de nebuni, încât să îndrăznească să meargă cu capul gol pe o asemenea iarnă toridă, cu minus 30 de grade. Vântul bătea, avalanșa venea, gerul crăpa munții…reportera, cetățeanul, cetățeanca cu capul gol, pentru că nu au la ce să îl folosească…în mijloc de noapte, de ger, de ce mai vrei și nu mai vrei.

Câtă fudulie…ca să mori?!!!!Și apoi vin la tine că genunchi, că reumatism, că fac infarct sau au cine știe ce boală…dar bagă ca sparții în ei, merg aiurea, nu dorm nopți în șir. Ochi injectați de alcool sau de stat în televizor și în computer. Una e să lucrezi și alta e să pierzi timpul, ca prostul, zile în șir pe filme, jocuri și imagini.

Dacă OTV e cu soacra…am văzut că și Antena 3 are cunoscutul părinților. Fata gravidă, vine la mama ei cu viitorul…și vomită în baie. El o bușumă pe soție, pentru că a avortat fără știrea lui. Reporterul se bate pentru rating sau filmul e pentru film, că nu mai înțelegi nimic?

Românii, se pare, și cei mai fără școala actoriei, au încpeut să se creadă actori. Toată lumea se actoricește. Apoi se uită la televizor ca să vadă cum s-au bătut ei când i-a filmat televiziunea. Și televiziunea mai vrea ca să le dau eu film, cu zăpadă, furtună, cutremur, ei i-au bani grei și eu mă uit ca proasta în târg la ecran…

Zăpadă prea multă…Astăzi m-a durut coloana de atâta scris. Și scrisul are repercusiuni…dar nu ca prostia. Totuși…

Dacă intrați cu mâinile în zăpadă…nu uitați că nu veți putea avea mâini noi…dacă degerați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *