Passione per le scarpe

Dacă aveți probleme în dragoste și chiar în amor, dacă nu mai știți câți amanți ați avut sau vreți să aveți, dacă vă mustra conștiința pentru câte avorturi ați făcut, dacă vă simțiți bine în pielea dv., dacă e frig afară și nu aveți nicio ocupație, există o soluție: faceți rost de bani!

După ce îl prostiți pe unul dintre amanți ca să vă dea cardul său de economii și consemnațiuni sau…pe soțul dv., pâș-pâș ieșiți afară din casă, ca o felină mișto, sexy…și o zbughiți la mall, pentru că passione per le scarpe (iubirea pentru pantofi…în italiana ălora din cizmă) e grande solutțțțiiiioneeeeee!

Și vă cumpărați: pantofi cu cui, pantofi fără cui, pantofi de lac, pantofi de toamnă, pantofi de București, pantofi de New York, pantofi de loc șes, pantofi de geamandură, pantofi de întâlnire, pantofi de divorț, pantofi de înmormântare, pantofi de re-căsătorire cu același individ, de care v-ați despărțit, pe rețeta Prigoană, acum două zile, pantofi de modă, pantofi de super-modă, pantofi de fițe, pantofi de…sex (?!!!), pantofi de pantofi.

Cu o singură șopinăreală toată greața existențială vi se ia cu mâna!

Passione per le scarpe…e soluția! Evitamente esta singura soluțione per muhere cu carduri pline and for adăr nebune de acest gen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *