Droguri și femei

Sursa fotografiei.

Așa a fost ordinea știrilor la Pro Tv, de acu’ două minute: după drogul lichid, care nu poate fi detectat la vamă…s-a trecut, a doua știre, la ziua femeii de mâine…și la aeroplane…Da, nu știu unde…femeile au fost purtate în eufemisticul al nouălea cer…cu aeroplanul…

Iar în București s-a murit, pe capete, în ultimele zile, săptămâni, din cauza drogului lichid (drog pur)…ce nu s-a murit în ultimii ani niciodată…Medicul nu știu care a folosit expresia: farmacie ambulantă pentru unul care a decedat, pentru că el combina drogurile cu medicamentele…și a rezultat…moarte.

Însă nimeni nu vorbește despre moartea moarte și nici despre femeia femeie. Dacă știți că în Ferentari sau unde or mai fi ei, sunt cei care comercializează droguri…ce mai așteptați? Apare știrea, o auzi…și drogurile merg înainte…pentru că toate complicitățile, care au în spate droguri,  sunt profitabile.

Mama unui toxicoman, de 20 și ceva de ani…e televizată, în mod brulat la față…și spune despre cum i-a ieșit din mână copilul. Adică copilul s-a drogat…și acum e mort…

Cum arată ziua femeii…pentru această mamă?

Și pentru câte mame sau soții sau surori…lucrurile sunt tot pe roze?

Ca să respecți femeile…trebuie să le înțelegi. Și ca să le înțelegi…trebuie ca și femeile să îi înțeleagă pe bărbați. Iar familia (aici e lucrul important) e locul unde se învață iubirea și respectul reciproc pentru bărbat și femeie.

Mâine e ziua femeii numai pentru cei care le iubesc…pentru cei care se gândesc la ele…care le respectă…care sunt atenți cu ele…În rest e o zi oarecare, după care vine ziua Sfinților Muceniți ai Sevastiei, ca zi liturgică…când mâncăm mucenici/măcinici sau bradoși de pâine.

Însă și iubirea e o foame. Și foamea iubirii umple inima celor iubiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *