Votul cataclismic

Pe un cald teribil (40 de grade), alături de oamenii revoltați, cu păpuși negre trase în țeapă și apoi incendiate (asta în stradă, în fața Parlamentului), am așteptat 5-6 ore în fața televizoarelor (TVR 1 și TVR 2) votul parlamentului României.

Până la votul final am sperat ca această decizie, cu totul aberantă, să nu intre în vigoare iar Guvernul să trateze o altă soluție.

Însă ziua de marți, 15 iunie 2010, a adus (pentu câteva voturi în minus), o decizie cataclismică pentru România: -25% din salarii și -15% din pensii în mod lunar.

Va fi o măsură antiumană și neconstituțională numai până la data de 31 decembrie 2010 sau și după aceea?

Nu mai știm nimic sigur. Totul pare a se prăbuși sub noi și peste noi, atâta timp cât mesajele care ne vin de la nivel înalt sunt numai panicarde.

Și, dacă mai era cineva, care nu înțelesese până acum, ce face politica din noi, dacă alegem prost, acest vot anti-românesc ne-a arătat tuturor, de ce nu e bine să stai acasă și să nu votezi, atunci când trebuie să decizi asupra viitorului României.

Iresponsabilitatea celor care nu au votat cât și a celor care au votat prost la ultimele alegeri prezidențiale și parlamentare ne-a adus în această situație catastrofală.

Și această iresponsabilitate națională va produce morți și drame personale în masă în lunile următoare, în Românuia, alături de înmulțirea actelor penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *