Exigențele experienței

Doi ani de online zilnic înseamnă o muncă și o oboseală enorme dar și o rapidă maturizare. Pentru că e vorba nu numai de a creea ceva pe fiecare zi, ci de a te scrie în fiecare pagină, fotografie, filă video și audio pe care o creezi.

Exigențele cresc pe măsura dăruirii pe care o ai. Și exigențele stau față în față nu cu numărul cititorilor ci cu calitatea creației.

Când te maturizi ca creator online înțelegi că ceea ce scrii înseamnă ceea ce rămâne. Fuga după un rating bolnăvicios sau după evidență e un amatorism dăunător.

Scriu aceste rânduri, în mod evident, intrând în starea de bucurie a lui Claudiu Bălan și a celor din jurul său, care înțeleg că se împlinesc prin platforma lor: Ortodoxia tinerilor.

Îi felicit și mă bucur alături de ei, pentru că nu trăiesc din imboldul concurenței (după cum, probabil, s-a observat) ci din cel al bucuriei și al dăruirii iubitoare față de alții. Și mă bucur că emulația pe care am provocat-o în Claudiu, cu harul lui Dumnezeu, s-a dezvoltat atât de personal și de fastuos, atât în ceea ce privește conținutul, cât și designul platformei.

Bineînțeles că se poate mai mult. Exigențele mele față de Ortodoxia tinerilor sunt mult mai mari. Însă urmărind progresia creației lor online se observă că au crescut, că sunt mereu în căutare de nou și de genuin și când există creștere există viață.

Binecuvântăm această viață și ne rugăm ca ea să bucure pe cât mai mulți.

2 comentarii la „Exigențele experienței”

 1. Sarutmana parinte!

  Multumim mult pentru incurajari.

  Nici noi nu suntem multumiti in totalitate de calitatea articolelor noastre. Se poate mult mai bine…

  Sunt zile in care nu putem oferi prea multe… si asta pentru ca nu suntem asa de buni, nu traim asa de aproape de Dumnezeu, si patimile noastre ne molesesc si ramanem fara idei.

  Incercam mereu sa atragem tineri care scriu profund si frumos… cateodata reusim asta, cateodata nu…

  Suntem foarte constienti ca unele din articolele noastre sunt slabe si nu si-ar avea locul…dar pe viitor vom incerca sa mai curatam din ele.

  Rugati-va si pentru noi, ca sa avem si noi atatea idei si putere de a scrie, cat aveti sfintia voastra.

  Doamne ajuta!

 2. Perseverența voastră e frumoasă și dorința continuă de a creea lucruri care să îi încurajeze pe alții.

  Și cred că veți face lucruri din ce în ce mai bune, pe măsură ce voi înșivă veți fi alții…

  Încă odată la mulți ani și mult spor în toate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *