În lipsă de altceva

În lipsă de subiecte, o maternitate în flăcări poate să-ți aducă un rating înfloritor, fapt capitalizat imediat într-o reclamă bănoasă. Unii mor, alții fac bani..

*

G. îți caută bărbat online din plictiseală, pentru că n-a înțeles nicio altă semnificație a existenței mediului online. Eventual, el, trebuie să aibă bani și să fie mambleagă. Însă trebuie să îi spună că o iubește…deși se mai poate culca și cu alte câteva…

*

La emisiunea: să îmi arăt amanta părinților…mama viitorului mire s-a împotmolit ca țiganii din Franța la mal, pentru că, în timp ce amantul soacrei s-a culcat cu viitoarea noră (din îndemnul ei!), soțul și-a dat seamă că trebuie să o lase în…pielea goală pe actuala soție. Bineînțeles: din cauza unor maniere relaxante

*

Zâmbim pervers de sfânt sau neostenit de incapabil. La urma urmei orice râs va fi pedepsit…

*

Prostituția cea mai mare nu se face pe centură…ci acolo unde banii și funcțiile se dau pe vânzarea sufletului. De aceea, de la o anume vârstă, înțelegi că curva reală nu e cea care se vinde pentru banii de trăit, ci aceea care se  dă cu totul pentru mari orgolii.

*

Românii își votează președintele cu aceeași delicatețe cu care îl și drăcuie. Și asta, pentru că nu ne-am învățat să le spunem tot ce avem pe suflet înainte de vot și la vot să alegem pe cine trebuie. Drăcuitura de la urmă se lasă doar cu…o indiferență plină de tupeu.

*

Mai am doar o singură uluire: cât de prost și de insignifiant trebuie să te simți, ca să comentezi online ca…anonim?! Chiar așa de stupid, de nimeni, de impotent mental te simți, încât te semnezi…anonim?!!

*

Vai, dar cum s-a întâmplat asta la noi! Și toți sunt amorali, neprincipiali și paraziți la nivelul ideilor. Ce te așteptai să iasă din niște oameni, care nu fac nimic toată ziua pentru a fi alții?

*

Da, totul e un circ de prost gust. Însă, mai de prost gust…e ce poți simți în cei care regizează circul.

*

În lipsă de altceva…scriem cărți pentru viitorime. Pentru că cine râde la urmă…râde conștient de truda  sfântă pe care o are valoarea personală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *