Oamenii cu experiență reală nu uzează de manierisme ieftine

La Biserica Azi, pe Trinitas TV, a fost invitat în această seară (8 februarie 2011) Cristian Lascu, redactor șef la National Geographic Romania. Eram la masă…am văzut doar un fragment din emisiune…dar m-a liniștit naturalețea unită cu experiența sa bogată în arhitectura peșterilor României, până la care nu știam că România are peșteri de până la 8 km lungime.

Emisiunile noastre ortodoxe suferă de crispare…pentru că oamenii nu sunt prea pregătiți nici pentru subiectele abordate…și nici nu prea știu să vorbească în public…sau la televizor.

Însă când ai experiență în spate, multă și nu puțină, nu mai îți cauți cuvintele cu obstinație…ci dorești să împărtășești cu generozitate niște fapte de viață.

Nu îl cunoșteam…

I-am căutat numele și am dat de saitul revistei, care e impresionant și prin design și prin subiectele puse în discuție.

M-am bucurat să îl ascult pe domnul Cristian Lascu.

Mă bucur și pentru că remarc modul său foarte personal de a povesti, de a sublinia frumusețile României, atât de multe că habar avem de ele…

Iar dacă totuși ne decidem să le cunoaștem…să ne strângem totuși și murdăria de pe unde confundăm minunăția naturii cu lada noastră de gunoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *