În februarie au fost 14 grade

O, da, cineva acolo sus, te filmează!

  1. Bucureștiul produce nevroze și relaxări: „trebuie să treacă oarecare timp până efectul stresant şi rău zumzăitor al Bucureştiului să se stingă. Nu am, după cum se va fi priceput deja, vreo pasiune pentru capitala ţării; dar nici nu reneg acest spaţiu; îl detest, din când în când, pentru grobianism, mahalagism şi miticism; îl admir pentru curajoşii din 21 decembrie 1989 şi mai ales pentru frumoşii nebuni protestatari din Piaţa Universităţii 1990. Există câteva locuri unde mă simt relaxată în Bucureşti, mănăstirea Antim sau deja pomenita Piaţă U (cum îmi place să-i spun) sau parcul Cişmigiu, şi există multe, prea multe spaţii ale capitalei, care mă epuizează şi irită”.
  2. Nicoleta Savin mulțumește pentru neuitare. Și dacă oamenii nu mă uită, asta „înseamnă că n-am îmbătrânit degeaba prin redacţii, din noapte în noapte, vreme de 18 ani”. La mulți ani, doamnă și spor în toate! M-am intersectat cu dumneavoastră într-o zi pe stradă…însă nu am vrut să vă deranjez…Vream să vă spun doar atât: vă respectăm multe dintre opțiunile și temerile exprimate la nivel online.
  3. Dorin Tudoran privește apa de pe Siret…curgând la vale și își dă seama, paradoxal, că „de la preşedintele Traian Băsescu la încrâncenatul cu ifose prematur-prezidenţiale,Teodor Baconschi, neacceptarea României în spaţiul Schengen continuă să fie denunţată vehement şi patriotic drept discriminare”. Uneori când nu te discriminezi  de unul singur, te discriminează alții. Uneori cu forța
  4. Până și Ion Cristoiu și-a dat seama, că „Traian Băsescu preferă presa acadea”. Și continuă: „Dacă n-aş şti că Traian Băsescu e un familist convins, aş spune că cei doi sunt împreună. Atmosfera de familiaritate nu s-a degajat atît din faţa dulce a moderatoarei şi din rîsetele preşedintelui, cît din felul în care a decurs dialogul. Cei doi s-au întrerupt reciproc, au vorbit despre lucruri pe care le ştiau doar ei doi (vezi Cazul Porumbacu). Din această cauză, nici o întrebare n-a fost dusă pînă la capăt, iar răspunsurile s-au oprit pe la jumătate. E treaba celor doi să se înfăţişeze pe postul public TV cum îi taie capul. Familiaritatea de pe parcursul dialogului e responsabilă însă de o gravă incorectitudine profesională”. Mai are Andreea Pora să mai spună asta…și s-a terminat și cu apa de ploaie actuală…
  5. Nu minimaliza înainte de a crea ceva!
  6. Mediul online e un loc pentru toată lumea…însă în care, fiecare dintre noi, trebuie să ne știm potențele și să ne asumăm specializările.
  7. Audiența măsurată de SATI. ro.
  8. Un editor foto online.
  9. TV Tuner: HD 5570 XtendTV. Detalii…
  10. Să te tot uiți în piață la Craiova!
  11. Un sait în memoria ÎPS Antonie al Surojului.
  12. Dacă scrii atent în limba română…oamenii atenți te iubesc cu atenție.
  13. Ana are mere.
  14. Tautologia e tot un pleonasm.
  15. Primăvara are flori multe…Păsările se întorc din țările calde…Și copiii învață să chiulească de la școală…Sau să caște la școală…
  16. Teodor Baconschi ne spune prietenește: „Mă socoteam experimentat, pentru că viața mea (făcută din studii, scris și diplomație) m-a ținut mereu într-un ritm punctat de evenimente și întîlniri. Declar totuși, aici, că abia intrarea în politică mi-a dat măsura constantelor negative ale firii umane. Bombardat cu informație – și luat în vizorul atîtor reacții normale pentru oricine se plasează pe scena publică – am tras concluzii care mă lasă fără iluzii și mă încarcă de speranțe”. Poate că speranțele…mâine, le veți declara niște iluzii lamentabile…Adică niște iluzii care îi costă pe alții nu doar nervii…ci chiar viața
  17. Mi-am adus aminte de întrebarea: Cât se câștigă (parafrazez acum…) atunci când ceva, totuși, se cam pierde ireparabil? Răspunsul vine tot de la Horia Roman Patapievici: se câștigă 6 case de vacanță…pe când se pierde timpul pentru scris cărți. Vorba latinului: tempus fugit…și rămâi cu iluziile în poală…Și asta pentru că scrisul de cărți te aprofundează…pe când funcțiile și banii mulți doar te aluvionează. Adică te fac aluvionar
  18. O dâră roșie de orizont – asfințitul.
  19. Până când onlineul nu ajunge un fel de batistă în buzunar, adică o realitate pentru toți, nu putem să îl apreciem la reala lui valoare. Însă atunci când va fi un bun pentru toți…trebuie să existe creatori de online care să trezească atenția spre insulele din acest ocean.
  20. Dacă cineva te bagă în seamă lovește-l cu un mulțumesc. Dacă scrie despre tine…îmbrățișează-l cu un comentariu.

5 comments

  • Multumesc.

    Va urmez sfatul de la punctul 20 si va imbratisez cu un comentariu.

    A doua oara cand vrea Domnul sa ne intersectam, opriti-ma. Niciodata nu sunt deranjata de oameni, nici de cei care au opinii contrare si simt nevoia sa mi le spuna.

    Prin dialog si cu respect se poate rezolva orice problema.

    Cu credinta si iubire se muta muntii.

    Dar ce va spun eu asta dumneavoastra, care stiti mult mai multe despre El si copiii Lui….

    Toate cele bune,
    Nicoleta Savin

    P.S. Oaspetii mei de pe blogul de veghe ar citi cu nesat multe din cele ce scrieti. Daca am acordul dumneavoastra, as putea prelua din materialele de pe aici, cu citarea sursei, desigur, si cu link-ul aferent

  • I have seen many blogs like this blog.

    For a while, I told myself I should be trying to commence one similar to this as well, but not certain how to do it. Tell me about this so-called web 2. 0 software? Is it hard?

    Is it necessary to be an expert in computers to create a blog?

    I would like to hammer together a simple blog for my learn english writing writing website.

    Can the features be combined into a present website?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *