Propagandiștii…au început să reevalueze

Ai cui? Ai dezastrului național…Când văd că treaba începe să fie groasă…intelectualul cutare, cutare și cutare…care au zis că cu TB e mai bine decât cu ăilalți, încep să reevalueze…după ce au luat bani groși pentru că au lăudat, în exces de zel, pe cine ne-a adus la ruină.

Însă nu le trece prin cap să își ceară iertare în mod public pentru asta…

Adică cerem de la comuniști scuze publice…dar nu și de la intelectualii democrați care ne-au făcut varză România.

Sintagmatica acestei duminici îi aparține lui Mircea Badea:

„Astfel, propagandiștii de până acum ai virginității într-o casă de curve se dezic de rahatul pe care l-au mâncat atâția ani. Au reevaluat. Singurul lucru pe care nu-l fac este să-și pună cenușă în cap și să se tăvălească întru iertarea netrebniciei lor de către cei pe care i-au mințit din prostie sau ticăloșie în toți acești ani”.

Adică cuvântul scos pe gură și cel scris…dacă ajută la un proiect distructiv…sunt penalizate moral și faptic la nesfârșit.

Ele, cuvintele hoațe, au urmări, urmări serioase, adică mor oamenii din cauza lor…în timp ce unii vor fi anchetați peste doi-trei ani, că și-au mai tras 15 iahturi…în timp ce unii aveau pensia de 300 de lei.

Aceasta e diferența dintre un propagandist…și un scriitor întreg la minte: nu conștiința scrie…ci doar tresărirea banului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.