Fetele sunt violente cu băieții

Potrivit imaginii mișcătoare de deasupra…fetele e sunt violente rău cu băieții. Le dau la meclă…și cad, sărmanii, pe scările vieții cu capul…de și-l sparg.

Deci…așa nu!

Căci băieții sunt sensibili, sunt buni la suflet…dacă știți să le vorbiți, au o inimă a lor, mare, foarte mare…și dacă se îndrăgostesc de voi…și nu le arătați că sunteți nesimțite și perverse…ei nu vă fac rău, ci dimpotrivă.

Însă băieții ăia, numiți și pramatii, care se comportă execrabil cu fetele, se comportă așa pentru că nu au primit iubire autentică de la mame, bunici, surori, femei în general…și pentru că nu au primit…cred că fetele nu sunt în stare să ofere iubire și încredere.

Deci nu le dați cu palma…sau nu le dați papucii, că dacă nu îi vindecați voi de neiubire, cele de care ei s-au îndrăgostit…or să își verse focul pe altele…și le vor distruge și pe alea, le vor intoxica cu enervarea lor…și tot mai departe…

Deci cu iubire simplă și cu vorba bună…băieții vă iubesc și vă sunt fideli întotdeaună. (Da, a trebuit să mai ciupesc puțin din cuvântul final…pentru ca să îmi iasă rima dragostei!)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *