Laleaua cu picățele

 • Tudor Chirilă: „Apare un individ țigănos care e programat să se uite urât”. Sau despre ce trebuie să înduri la București ca să îți recapeți mașina parcată ilegal. Găsiți și prețul la final…
 • După Andrei Terian vine Cosmin Ciotloș ca să „îi desființeze” ultima carte a lui Daniel Cristea-Enache. Care e enervarea fundamentală, de fapt? Ea nu apare în text…și fără subtextul ei cele două întâmpinări negative nu își au rostul.
 • Adevărul despre salariile multor preoți ortodocși din România: „Adesea, sprijinul salarial foarte modest acordat în prezent de Stat preoţilor din parohii este chiar mai mic decât impozitul plătit de aceştia către bugetul de Stat pentru salariul lor integral, deşi acest salariu nu mai poate fi realizat în multe localităţi, întrucât contribuţia credincioşilor a scăzut dramatic din cauza fenomenului migraţiei, şomajului şi sărăcirii populaţiei”.
 • Numărul celor care astăzi au citit TPA prin RSS a fost de 471 până la această oră. Iar de aseară, de la ora 21 și până astăzi la ora 18. 18 cititorul cu IP 66. 249. 66. XXX (ultimele 3 cifre hașurate) a intrat pe platforma noastră de numai…1531 ori. Adică cititorii noștri nu glumesc, ci citesc!

One comment

 • Bietul de el, Tudor Chirila…

  De unde sa stie saracutzul ca ne insailam la acelasi sistem capitalist cu care ne tot bate la cap Marx-ul dragutul de idealist.

  Sa vina aici, inzorzonat cu cine stie ce migaloase sentinte sententioase, si tot no sa scape de acritul impond lot ce te taxeaza cu vreo 240 de fiecare data.

  Stiu ca m-au taxat pe mine asa, cand trecusem de intervalul de 2 ore pe University Ave, in St. Paul (eram la ora de greaca veche, deci trebuie sa platesc pentru invechitele-mi urzeli) sa vedeti ce mutre pline de sine pe-aici: cred ca li se cuvine totul, mierea fara jaratec de munca, lintea care sa-ti umple burtisagul cat mai deplin, degetele irosite in fiertura de gatlej otravit cu cianura inumana.

  Nu mai e loc sa ne plangem la General Motors ca ne-am scarbit de-atatea masinarii…

  Pe-aici nici o veste ca ne-am putea misca si cu metroul: i-am frige la slanina pe cei de la schilodit de vii care conduc Mercedes

  Lume, lume si iar lume…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *