2 comentarii la „Vecernia Învierii Domnului [2011]”

 1. Adevărat a înviat!

  Sărut-mâna părinte,

  Vă mulţumim mult pentru urări şi binecuvântări.

  Suntem recunoscători pentru ajutorul, sfaturile foarte frumoase şi actuale pe care ni le oferiţi prin predicile la duminici şi sărbători şi vă urmărim şi noi mereu lucrarea dumnezeiască şi roditoare pe platforma „Teologie pentru azi”.

  Lucrarea sfinţiei voastre şi a doamnei preotese ne ajută mult în a avea o atitudine echilibrata în problemele pe care noi ca tineri le întâmpinăm în Biserică şi societate.

  Ştim că lucrarea noastră poate fi mult mai bună şi mai consistentă şi ne vom strădui în acest sens studiind şi ducând o viaţă bineplăcută lui Dumnezeu şi oamenilor. Creştem şi noi împreună cu cititorii şi cu lucrarea noastră, ne maturizăm şi învăţăm din greşeli şi din experienţa online.

  Aşa cum v-am spus mereu, toată lucrarea noastră are ca izvor al râvnei exemplul frumos al lucrării pe care o desfăşuraţi zilnic de atâţi ani. Dacă Teologie pentru azi nu exista, nici Ortodoxia Tinerilor n-ar fi existat, sunt aproape sigur de asta.

  Domnul Hristos să vă dea putere şi creativitate aşa cum v-a dăruit şi până acum.

  Doamne ajută!

  1. Vă mulțumim încă odată, domnule Claudiu și vă vom fi aproape în continuarea, spre folosul tuturor, chiar dacă vremurile și traiul de zi cu zi ne sunt potrivnice!

   Dacă reconfirmi pe fiecare zi că îți pasă de alții ca de tine, adică de mântuirea tuturor, lucrul acesta se vede în timp.

   Se vede cu multă claritate.

   Și trebuie să îndrăznim întru ajutorul Domnului, în fiecare clipă, cu speranța că El nu ne lasă ci ne poartă de grijă continuu.

   Fiecare articol, fiecare destăinuire, fiecare carte, fiecare filă audio și video, fiecare fotografie spun că cineva se gândește la mulți.

   Trebuie să ne gândim lucrând

   Vă dorim numai bine, dumneavoastră, familiei dumneavoastră și întregii comunități online din jurul platformei Ortodoxia Tinerilor!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *