Cireșe de iunie…când s-or coace

Pe premisa: castraveții ecologici din Spania sunt contaminați cu o bacterie…aruncați-i pe toți!, putem panica mâine toată România cu gogorița: bancnotele scoase în ultima lună din bancomatele românești transmit un virus mortal.

Pui un serios cu inimă de tâmpit să spună fraza asta…o transmiți peste tot „credibil” și toți își vor arde banii

De ce?

Așa li „s-a demonstrat” la TV: bancnotele scoase recent din bancomatele românești au trecut printr-un filtru cu radiații…datorită unor defecțiuni în lanț ale softului…și pentru ca oamenii să nu moară…le vor arde.

După care le spui…că: a fost o glumă.

Noi avem recent experiența păsărilor infestate sau nu care au fost arse de vii

După care urmează câinii (pentru că sunt „turbați”), pisicile (pentru că transmit un virus care „ne distruge pielea”), păsărelele (pentru că transmit un virus care „ne afectează respirația”)…și oamenii cu ochii verzi (pentru că „niciodată să nu-i crezi”)…

E de ajuns ca cineva să mintă grosolan…și să fie în capul listei unui stat…pentru ca să distrugi o localitate, o specie de animale, de păsări sau de insecte. Numai spun: o mulțime de oameni

Și după ce distrugi fără conștiință, fără milă, fără urmări…ștergi urmele…și cireșe dacă se mai coc!…

Un comentariu la „Cireșe de iunie…când s-or coace”

 1. Dar, parinte, nu stim oare cu totii ca informatia inseamna putere?
  Ce poate fi oare mai tentant decat sa detii puterea, sa poti domina o multime de oameni doar printr-o singura vorba, plasata strategic?

  Imi amintesc si acum de acele documentare care dezvaluiau experimente secrete care aveau drept scop manipularea oamenilor de la distante apreciabile, prin puterea gandurilor.

  Astazi, cand la o simpla informatie se naste o adevarata isterie, oamenii vorbesc deja despre arme de manipulare in masa.

  Arme psihotronice le-au denumit.

  Nu fac deloc mizerie, nu sunt victime, nu sunt ostatici.

  Doar ne inoculeaza ganduri negative, de lehamite fata de viata, de sinucidere, zadarnicesc, anuleaza practic vointa omului.

  Sau, pe de alta parte, pot creste violenta in familie, in societate, deteriorand relatiile umane, destabilizand economia unei tari.

  Toate insa au efect si rezonanta in sufletul omului indepartat de Dumnezeu.

  Pentru crestinul familiarizat cu lupta continua impotriva demonilor, calit prin greutatile si necazurile vietii, toate aceste zvonuri nu ar trebui sa-si afle salas in sufletul sau.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *