Problemă intimă

Email pe care l-am primit și la care am răspuns.

Și care cred că pune în discuție soluția pentru tot ce înseamnă disfuncție în cuplu: dialogul real, profund, serios între soți.

*

Sarut-mana, Parinte!

Ma numesc…si am o problema. Sunt casatorita de…, iar in ultima vreme sotul meu tot insista sa ii fac sex oral, spunand ca vrea ceva cu adevarat provocator de la mine.

I-am spus dinainte de casatorie ca nu pot sa fac sex oral si la inceput a fost de acord. Intrebarea mea este daca exista vreo posibilitate ca sa-l fac sa renunte la idee intrucat numai gandul de a face sex oral mie imi repugna.

In plus, din motive religioase, sunt de parere ca un crestin nu ar trebui sa faca asta. Poate ca sunt eu prea conservatoare pt societatea in care traim, nu stiu…

Nu vreau sa renunt la sotul meu si nu as vrea nici ca el sa caute in alta parte sau sa renunte la mine.

Ce sa fac?

*

Doamna,

aveti dreptate: perversitatea/ patima nu e niciodata o nevoie reala a omului…si sotul dumneavoastra nu cred ca vrea, in mod real, acest lucru.

De multe ori e mai mult o obsesie, o curiozitate sau o sugestionare demonica a barbatului, care vrea ca prin acest gest sa aiba un ascendent (iluzoriu, desigur) asupra unei femei care i se pare volubila, frumoasa, mult mai impunatoare decat sine. Adica care il complexeaza intr-un anume fel.

Doar dumneavoastra, impreuna, puteti rezolva aceasta problema si anume prin aceea de a-l intreba, la modul foarte serios, de ce doreste si ce spera sa castige prin acest gest pervers.

Pentru ca poate fi ceva din trecutul sau, o obsesie sexuala…sau ceva din prezent, care il tot sugestioneaza…sau pur si simplu un mod prin care vrea sa va simtiti umilita.

Trebuie sa ii marturisiti in mod franc ca acest lucru va indispune foarte mult si ca prin el va intristeaza si umileste…asa dupa cum, pe sot, il poate umili un anume lucru, despre care v-a marturisit deja…

Si iubirea lui pentru dumneavoastra, cu siguranta, va fi mai puternica decat tentatia unui gest febril, fara consistenta si se va abtine de la acest gest care va intristeaza.

Casatoria e o continua academie unde sotii invata unul de la altul.

Daca dumneavoastra ii aratati respectul dumneavoastra sotului dumneavoastra si sinceritate si loialitate in dragostea fata de el, atunci cred ca acesta va intelege ca nu trebuie sa va raneasca cu dorinte puerile.

Va doresc numai bine, doamna…si sper sa aud lucruri si mai frumoase din partea dumneavoastra!

Dumnezeu sa va intareasca si sa va binecuvinteze intru toate!

***

Îmi cer scuze pentru lipsa diacriticelor. E textul brut, cu eludările de rigoare, ale celor două emailuri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *