Avem doar același nume…deocamdată

Mulți scriu Picioruș (numele meu de familie) ca să ajungă la mine, la nivel online și…ajung la alții care au același nume.

Cu siguranță, la origine, toți aparținem aceleiași familii.

Însă, în fapt, nu ne cunoaștem…dar ne mișcăm în același online…

De aceea căutându-mă…poți să dai de alții, cu același nume…dar pe care nu-i cunosc

Astfel…Adreea Picioruș se ocupă de machiaj…și locuiește tot în București. Bucătarul Picioruș de la Moșoaia gătește sarmale multe.

Andrei Picioruș e din Târgoviște și a studiat și în Italia. Ilie Picioruș e procuror, pe când Cristina Picioruș a făcut o crimă oribilă.

Andreea Ruxandra Picioruș lucrează la Adevărul și e din Craiova, pe când Marti Picioruș e din Drobeta Turnu-Severin și locuiește în București.

O găsim și pe Alina Picioruș pe Facebook, Mioara Picioruș locuiește în Baia de Aramă, Romelia Picioruș locuiește în Ploiești, Raluca Picioruș, Mirela Picioruș, Olga Picioruș, Diana Picioruș a studiat la Cluj-Napoca…și tot pe Facebook am găsit-o și pe Luciana Picioruș.

Andrei Picioruș, născut pe 1 noiembrie…eu pe 31 octombrie dar înregistrat pe buletin la 1 noiembrie…Elena Luminița Picioruș e din Drobeta-Turnu Severin, Marcela Picioruș e din Tulcea, Ștefan Picioruș e din Sibiu, Petrișor Picioruș a făcut Politehnica la București, iar Bogdan Picioruș din București locuiește acum în Turnu Măgurele.

Ștefan Picioruș a făcut medicină veterinară, Mariana Picioruș e din Târgu-Bujor, județul Galați, Ștefan Picioruș e din Plopeni și locuiește în București, Viorel Picioruș e amator de muzică…

Laurian Picioruș, Irinel Picioruș e căsătorit cu Mirela Simona, Tania Picioruș a terminat liceul, Anica Picioruș e în Tulcea, Mădălina Picioruș e în Iași, Oana Picioruș e tânără, Alexandru Picioruș a lucrat pentru Google, Napoleon Picioruș s-a născut pe data de 22 iunie 1969 în Tulcea.

Oto Picioruș e în Iași, Violeta Carmen Picioruș e din Galați și locuiește la București, Victor Picioruș știe engleză și italiană, Dan Picioruș e din Roșiorii de Vede și locuiește în București, Victor Picioruș e din Slănic, Andrei Picioruș e din Târgoviște, George Picioruș e din Tulcea…

Daniela Picioruș, Cristina Picioruș, Ana Picioruș, Demis Gheorghe Picioruș e căsătorit cu Romelia Picioruș, Mery Lory Picioruș e din Craiova și locuiește în Grecia, Gabriela Picioruș a făcut Dreptul la București.

Dănuț Picioruș, singurul care a luat legătura cu noi, la nivel online, din marea familie Picioruș, trăiește în Germania, în Landshut. Cici Picioruș trăiește în Anglia și e căsătorită.

Marcel Andrei Picioruș, Alexandru Picioruș, Georgeta Eugenia Picioruș locuiește în Ploiești…

Nu știu câți suntem la nivel online care purtăm numele de Picioruș…însă singurii din familia mea prezenți la nivel online sunt eu și soția mea.

Astfel nu ne puteți încurca cu nimeni altcineva…care poartă același nume.

Însă, pe de altă parte, aș dori să cunosc pe oricine dintre cei nominalizați…sau pe alții neprezenți la nivel online, care au același nume cu mine.

Și asta pentru că am nevoie de cunoștințele lor despre numele pe care îl purtăm și despre rădăcinile familiei lor…pentru ca să tragem concluzii și mai punctuale despre trecutul nostru.

Care e comun

2 comentarii la „Avem doar același nume…deocamdată”

  1. Buna ziua. Mi se pare interesanta initiativa dvs. Nr. meu de tel este 0762.***.117. Ma puteti contacta sa discutam pe aceasta tema. Sarbatori fericite!

    1. Vă mulțumesc foarte mult pentru discuție, domnule Marti, și încă odată multă sănătate și bucurie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *