De ce nu?

Blogul este instrumentul cel mai bun pentru a arăta că gândești și cum gândești.

Nu mai poți fi contestat ca gânditor, creator și ca om care ești ceea ce spui că ești, dacă dovedești acest lucru public, cu perseverență și cu instrumentele comunicării din ziua de astăzi, dintre care onlineul este cel mai rapid și mai eficient mijloc de exprimare personală.

Ceea ce mă nedumerește este că, la numărul de computere, laptopuri, iPaduri, telefoane, aparate de fotografiat, etc., dintre ai căror deținători mulți sunt utilizatori de internet…există foarte puțină dorință de a…crea ceva.

De a-ți manifesta personalitatea și altfel decât a sta atârnat de mess sau de a filma o mâță care cântă, cum plouă cu grindină sau vreo tâmpenie ce-ai mai văzut pe stradă.

Comparativ cu numărul mare de școlarizați, de studenți, de titrați din România…există un număr infim, totuși, care doresc să creeze ceva frumos, serios, solid…nu mizerii…și care să nu se gândească la profituri

Să arate o lume frumoasă…în timpul lor liber…și să schimbe perspectiva actuală, că nu ne-ar interesa, adică, pe toți decât…sex, droguri și crime.

Altfel, gunoaiele gândirii și ale simțirii ne invadează

Unii au înțeles că blogul sau onlineul e loc pentru dejecții.

Pentru care se laudă și se privesc în oglindă cu admirație

Creația poate fi în multe feluri…nu trebuie să fii neapărat literat sau scriitor…ca să începi să îți arăți și…de ce nu?…să îți dezvolți personalitatea.

Blogul e în primul rând un spațiu al tău, dar pe care faci lucruri pe care poți să le arăți și altora…de care și alții să se bucure și să se lumineze.

Pot să vină mulți idioți la comentarii…care nu au altă meserie, decât de pierde-vară…ca să-ți creeze impresia că numai ei există

Poți să stârnești invidie și…o droaie de doritori să-ți arate că pot și ei același lucru…ba chiar mai mult

Sau dacă te gândești că nu se merită să faci eforturi gratuite pentru alții, atunci vei rămâne în curtea interesului tău toată viața, care e foarte îngustă, chiar dacă îți vei lua multe…hectare cu vile sau vei merge și-n America.

Atunci când vrei să dăruiești…îți dăruiești mai întâi ție…afli despre tine și despre ce te pasionează, lăsând însă și pe alții să cunoască…

Poți să schimbi atitudini și mentalități…poți să naști obiceiuri și dorințe de a fi competitivi în ceilalți, de a cunoaște, de a se implica, de a nu se lăsa descurajați…îngropați de tupeu, impostură, trivialitate și grobianism.

Întotdeauna există soluții pentru revitalizare.

Dacă vrei să te construiești…poți.

Nu să te dai cu tupeu…pentru că n-ai nimic ce spune și ce arăta…ci să-ți cauți sursele de originalitate și orizonturile interioare spre care privești și pe care le poți comunica.

Nu întotdeauna oamenii practică lipsa de moralitate pentru că și cred în ea.

De aceea există portițe de salvare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *