„Adrian Păunescu are, de sâmbătă [26 mai 2012], un bust în Parcul Grădina Icoanei. La eveniment au fost prezenți zeci de admiratori sau prieteni ai poetului, printre care academicianul Eugen Simion şi Gelu Voican Voiculescu, evenimentul fiind marcat şi de protestul unui locuitor al Sectorului 2.
La eveniment a fost prezent şi Preasfinţitul Varlaam Ploieşteanu, episcop vicar patriarhal, care a vorbit despre personalitatea lui Adrian Păunescu şi, împreună cu Eugen Simion, a dezvelit bustul poetului”.
Fotograful Nicolae Ionescu: date biografice…și mostre fotografice.
Despre pelerinajul romano-catolic de pe muntele Șumuleu Mic. Pentru că astăzi ei sărbătoresc Cincizecimea.
„satul se dezvoltă, infrastructura se îmbunătățește și oportunitățile se înmulțesc, iar când aceste avantaje vor atrage, noi vom fi antreprenori rurali de succes, la noi acasă”.
„În următorii 5 ani florăriile online le vor depăşi în vânzări pe cele tradiţionale. În prezent, florării din online realizează circa 60% din volumul celor clasici”.
„astăzi am băut în Liverpool o cafea ca-n Bucureşti. Cu spumă albă, deşi eu nu pun lapte. Deci, dacă omul se duce după gândurile lui, de ce n-ar putea şi gândurile, la un moment dat, să îl urmeze?”.
„Ati mersatat de departe incat sa mintiti, sistematic, prietenii Romaniei din afara granitelor ei. Ati indus in eroare ambasadorii straini de la Bucuresti, ati mintit prietenii nostri de la Bruxelles si ati inselat fundatiile internationale, reusind, in acest fel, sa va bateti joc de tara noastra si de poporul ei”.
Basorelief al Sfântului Antim Ivireanul în Georgia.
„Mareane, spune sincer, tu eşti obsedat de politică sau de ceasuri? Numai eu cîte am descoperit…Retrogradul Parmigiani, de 42.000 de euro. Un Frank Muller de aur, de 80.000 de euro. Un Breguet Traditional de aur, de 20.000 de euro. Un Piaget de aur, de 12.000 de euro. Acu’ văd la mîna ta, da, la mîna ta din afişe, un alt monstru (detaliu pe imaginea de mai jos, aici). Aproape două ore mi-a luat să identific ceasul în cataloagele online. Dar l-am găsit: e un Breguet Tourbillon de platină. Valoare: 126.000 de dolari (circa 100.000 de euro)”.
„Pentru a comemora amintirea lui Jean Constantin, Comunitatea Elenă „Elpis” Constanţa a dezvelit, vineri [26 mai 2012], o placă memorială la blocul în care a trăit în ultimii peste 20 de ani maestrul. Gestul aparţine atât comunităţii de greci din Constanţa, cât şi lui Ionuţ Galani, unul dintre apropiaţii artistului. La eveniment au participat soţia regretatului actor, Nina, Ionuţ Galani, tătăl lui Galani, precum şi reprezentanţi ai Comunităţii Elene „Elpis”. „Ceea ce trebuie menţionat este că Jean Constantin era membru al comunităţii de greci din Constanţa. Mama sa a fost grecoaică. Jean Constantin se născuse în judeţul Constanţa, la Techirghiol. Tatăl maestrului a fost şi el actor. Jean Constantin a jucat în 87 de filme, dintre care amintim „Procesul Alb”, „Brigada diverse”, „Frumosu’ de la Marea Neagră”. Rolul care l-a consacrat definitiv a fost, totuşi, cel din „Toate pânzele sus””.
„În perioada 28 mai – 3 iunie 2012, începând cu orele 19.00, publicul bucureştean este aşteptat la Muzeul Țăranului Român pentru a viziona în premieră pe marele ecran din România filme ruseşti de excepţie premiate la diverse festivaluri internaţionale de profil”.
„Ma duc in piata si cumpar frunze diferite: patrunjel, marar, telina, spanac, urzici, loboda, frunze de la ridichi si sfecla noua. Apoi le spal si le storc la storcatorul manual. Sucul pur si verde din frunze il pun in blender si il amestec cu ceea ce am in frigider” Are dreptate! Subscriem…
Cancan publicitează electoral pe Sorin Oprescu și USL.
Dacă nu știți cum arată un patefon…și nici cum redă muzică…puteți vedea la Constantin Cucoș.
Roncea cel cu titluri lungi…de la gară până-n lunci: „”La bustul marelui porc” – recomanda Vladimir Tismaneanu. Dar Traian Basescu a depus in persoana, un buchet de crini albi la catafalcul lui Adrian Păunescu, s-a recules la capataiul poetului şi a declarat că s-a regăsit în poezia lui ca „mulţi dintre noi”. Cine e, asadar, porcul?”.
De ce Tismăneanu e așa de anti-Păunescu…dacă și el a scris ode…și chiar teză doctorală despre „lumina” comunismului?
Și cum de Victor Roncea a rămas atât de „prezidențial”…dacă are trecut de „golan” universitar?
Sebastian Bârgău: cel pentru care un preot = „un jeg in sutana”. Evident: un om „foarte echilibrat” și cu multă „educație” lipsă. Îi transmitem salutări călduroase…mamei sale!
„Mi-aduc aminte ca, in campania electorala pentru alegerile prezidentiale, cind era in disputa PSD-istul Mircea Geoana, a mers la el in audienta dl pastor Paul Negruț ca sa prezinte situatia si ”angajamentul”. Recompensa i-a fost spusa pe loc: “daca voi ajunge presedinte, dvs dle Paul N, veti fi unul din consilierii mei””.
Te poți plimba cu barza…și chiar te poate lua pe sus balonul de aer…
La Galați sunt „candidați gata îmbuibați”. Și roșul…este peste tot…pentru ca nicio pată de portocaliu să nu se vadă.
„Mătuşa mea, Olimpia, cel mai bun şi totodată, cel mai exigent om, spune despre Bute: “e foarte frumos băiatul nostru”. Frumuseţea lui fizică e un omagiu adus frumuseţii morale. Şi sunt furioasă pur şi simplu la gândul că faţa lui simpatică e tumefiată”.
„La o analizăamănunţită a modului în care decurge campania electorală pentru alegerile locale, la capitolul Bucureşti, în Sectorul 3, descoperim o situaţie antitetică, confuză şi insultătoare la adresa electoratului, în special din partea unuia dintre candidaţii importanţi. Este vorba despre primarul în funcţie, Liviu Negoiţă, care la mijlocul perioadei de campanie electorală şi-a schimbat tactica şi mesajul de promovare cu unul menit să le atragă atenţia votanţilor că el este ”Liviu, adevăratul primar!”, sugerând ostentativ oamenilor să nu îl confunde, din pricina numelui, cu principalul său contracandidat, Robert Negoiţă”.
Va multumesc mult pentru includerea proiectului meu Biblioteca multimedia Maia Martin si a videoclipului in sumarul dumneavoastra.
O zi frumoasa, Maia.
A fost o reală surpriză aseară, doamnă Maia Martin, când v-am găsit colecția de cărți…și filele video din You Tube.
V-am ascultat…v-am downloadat…și astfel v-am cunoscut.
Vă doresc numai bine!
Va multumesc pentru vorbele frumoase.
Bucuria este si a mea ca am putut sa va fac o asemenea surpriza…culturala!
Daca doriti putem incheia un parteneriat (schimb de linkuri cu bibliotecile noastre).
O seara frumoasa, Maia!
Bineînțeles, doamnă!
Noi publicităm aici…de obicei.
Vă așteptăm să ne indicați lincul cu care vreți să fiți publicitată pe platforma noastră.
Vă mulțumim încă odată…și vă vom urmări cu siguranță…
Va multumesc frumos!
Eu public partenerii bibliotecii aici http://martinmaia.blogspot.com/p/parteneri.html
Numele proiectului meu Biblioteca Maia Martiniar linkul http://martinmaia.blogspot.com/
Am vazut si unde aveti dumneavoastra partenerii.
E ok asa.
Multumesc inca o data si mult succes cu proiectul dumneavoastra!
Daca puteti sa-mi spuneti si dumneavoastra cum doriti sa apareti la mine in biblioteca!
Am văzut formatul dumneavoastră de publicitare…și modul în care ne-ați publicitat…și nu vreau să ies din obiceiul dumnevoastră.
Vă mulțumesc frumos!
Însă pentru dumneavoastră…că e vorba despre cărți…cărțile noastre online sunt aici…și downloadabile în mod gratuit.