Ioana Dumitrescu mi-a atras atenția

E singura prezentatoare a TVR Info care m-a făcut să îi urmăresc emisiunile cu interes…după ce am văzut-o recent luându-i un interviu președintelui Republicii Moldova.

Nu o remarcasem până atunci.

Am privit emisiunea…i-am admirat caracterul…profesionalismul…

Astăzi mi-am adus aminte de dumneaei…și vă recomand emisiunea pe care o realizează: Lumea azi.

Acesta e saitul său.

Ioana Dumitrescu, singurul jurnalist din România care a lucrat într-o organizaţie mondială – Organizația pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE) – realizează pentru TVR INFO, din 14 ianuarie [2012], Lumea azi, o emisiune în care explică, pe înţelesul tuturor, evenimentele internaţionale de actualitate.

În fiecare sâmbătă, de la ora 18.30, românii vor afla care sunt efectele deciziilor politice în plan social şi previziunile socio-politico-economice, prin intermediul reportajelor şi comentariilor. La dezbaterile din platou vor participa specialişti pe fiecare domeniu abordat.

Lumea azi este structurată pe trei piloni: ştirile cele mai relevante ale săptămânii; tema cea mai importantă, dezbătută în platou cu invitaţii; alte teme interesante din actualitatea internaţională. În final, telespectatorii TVR INFO vor afla care este „Declaraţia săptămânii” şi vor urmări „Imaginile săptămânii”.

„Fac ştiri externe de 20 de ani. La un moment dat m-am întrebat: oare pe cine mai interesează ce se-ntâmplă pe mapamond, când evenimentele cotidiene din ţară ne sufocă? Acum ştiu răspunsul. Oamenii, la orice nivel de pregătire s-ar afla, vor să ştie ce se întâmplă în lume”, declară Ioana Dumitrescu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *