Dă-ți freza la o parte ca să vezi ce-i scris în carte!

 • Emisiunea „Sinteza zilei” de la Antena 3 a fost întreruptă, miercuri seara [6 iunie 2012], de o pană de curent. Potrivit prezentatorul Mihai Gâdea acest incident s-a produs în circumstanțe „suspecte”, întrucât în cadrul emisiunii se comentau afacerile dubioase ale lui Liviu Negoiță și ale Ancăi Boagiu. Mihai Gâdea a precizat că acest eveniment este fără precedent şi a insinuat că incidentul ar fi fost provocat de cei deranjaţi de dezvăluirile din emisiune”.
 • Dezvăluirile din această seară erau cu privire la afacerile imobiliare ale PDL-ului. Anca Boagiu şi-a cumpărat o vilă, în Snagov Sat, cu deschidere spre lac, contra sumei modice de 42.000 de euro. Pe de altă parte, Liviu Negoiţă deţine un palat în valoare de două milioane de euro în Italia. Printre vecinii primarului se vehiculează că ar fi George Clooney, Silvio Berlusconi, dar şi alte vedete de la Hollywood”.
 • După ce, miercuri [6 iunie 2012], marca Click! a fost achiziționată cu 11 milioane de lei (2,5 milioane de euro), de către Ciucan Niculina Emilia, în nume propriu, fiind în același timp și avocata Adevărul Holding, a venit rândul  brand-ului București 106,2 Click FM doar radio. Prețul de pornire al licitației pentru București 106,2 Click FM doar radio a fost de 9.000 de lei (2.000 de euro), iar bătălia pentru adjudecarea lui s-a dat doar între avocata Ciucan și Anca Constantinescu (fosta deputată, autoarea expresiei Ciocu’ Mic)”.
 • Biroul Electoral Central a decis: „orice solicitare de renumărare a voturilor se va face inainte de incheierea procesului verbal de centralizare a voturilor”.
 • Pentru Vladimir Tismăneanu, Victor Ponta este „omul fara insusiri si fara proiect. La acest capitol se intalneste perfect cu Crin Antonescu”. Vom trăi și vom vedea…Pentru că însușirile și proiectele actualului președinte România le-a văzut…până la disperare și groapă
 • „”Ceea ce este minunat în Transilvania este această relaţie unică dintre om şi mediul înconjurător. Acest lucru lipseşte din societatea noastră. Oamenii tânjesc după un anumit sentiment al apartenenţei, al identităţii şi al semnificaţiilor”, declara prinţul Charles al Marii Britanii, citat de Daily Mail”.
 • De ce simte asta prințul iubitor de România? Pentru că românii tânjesc după bucuria comuniunii cu Dumnezeu, după împlinirea întregii lumi în Dumnezeu. Și o astfel de simțire plenară nu se poate trăi decât în Ortodoxie, pentru că e o experiență harică și nu imaginativă.
 • Compania Flydubai din Emiratele Arabe Unite va intra la 1 octombrie [2012] pe piaţa românească, urmând să opereze patru zboruri săptămânale directe Bucureşti-Dubai”.
 • Marian Vanghelie „nu te lasă la greu” și „dă cu ei de pământ”. Banerele lui din campania de acum sunt cu versuri hip-hop.
 • În pliantul USL găsit în cutia poștală se spune: „2012. Anul victoriei”. Pentru că „Uniunea Social Liberală are un obiectiv important: readucerea speranței pentru România!”. Suntem chemați la vot duminică, 10 iunie 2012, și e semnat de Crin Antonescu și Eugen Nicolăescu.
 • Aproape 1.800.000 de bucureşteni, potrivit Biroului Electoral Municipal (BEM), sunt chemaţi la urne, duminică, pentru a-şi alege primarul general, primarii de sectoare, consilierii generali şi pe cei locali în cele 1.223 de secţii de votare organizate în Capitală”.
 • Silviu Prigoană, candidat PDL, am văzut ieri pe un autobuz, promite transport gratuit pentru bucureșteni.
 • Contracampanie USL a PDLului:
 • Contracampanie sau diversiune îndreptată împotriva populației?
 • „Cel mai nemilos scrie Tudor Arghezi despre canalia politică. El o găseşte chiar în cetăţeni guvernamentali sau ai parlamentului despre care am învăţat la şcoală. Un Take Ionescu, despre ale cărui merite politice am citit, e tăvălit fără milă de Arghezi. Nu ştiu dacă e trecut în clasa canaliilor, dar nu lipseşte mult să-l promoveze. Marele istoric Nicolae Iorga e caricaturizat pentru obrăznicia de a scrie, fără har, poezii”.
 • A început să se ia lumina prin București…Se ia metodic…Se încearcă o nouă furare a voturilor…duminică?
 • Cum sunt prețurile în Piețele Obor, Rahova, Crângași, Matache la fructe și legume.
 • Cel mai bogat om din Europa este suedezul Ingvar Kamprad, fondatorul grupului IKEA, care locuieşte în Elveţia, aproape de Lausanne, potrivit primului clasament al celor mai mari 100 de averi de pe continent, alcătuit de revista elveţiană Bilan. Potrivit revistei, menţionate de afp.com, averea lui Ingvar Kamprad, 86 de ani, este estimată la 37,5 miliarde de dolari. Estimarea ia în considerare şi bunurile şi sumele transferate fundaţiei sale, care controlează grupul. Dintre primii şase clasaţi, trei locuiesc în Elveţia. În total, o treime din primii 100 de bogaţi ai Europei sunt stabiliţi în ţara cantoanelor”.
 • M-am gândit că, dacă Nicuşor Dan ar câştiga alegerile, pentru prima oară în multă vreme capitala ar avea parte de un primar angajat cu inteligenţă, dăruire personală şi tenacitate în slujba unui oraş care cu siguranţă va deveni mai frumos şi european”.
 • Redactarea Raportului [Tismăneanu] a fost un act moral şi academic, dar generat şi utilizat politic. Fiind deputat PSD, eram în sala Parlamentului când preşedintele Traian Băsescu şi-a prezentat concluziile asupra Raportului şi am simţit foarte limpede faptul că preşedintele înţelegea foarte puţin semnificaţia, mesajul şi direcţia Raportului, dar pricepea foarte bine cum să-l folosească în propriul său interes politic”.
 • Dacă ajunge PP-DDul la putere…puterea „o ia poporul”. Așa scrie pe baner! Dacă vine la putere Noua Dreaptă…care vrea să facă „ordine” în țară…ea vine ca să facă „totul pentru țară”. Deci tot „poporul” vine la putere!
 • Dacă votați cu PNȚCDul…votați „cu familia, cu țara și cu credința”. Deci cum o dai…tot poporul iese în relief!
 • Nicușor Dan, candidat independent la Primăria generală a Bucureștiului, susține că (pe baza cărui sondaj?) „170.000 de oameni [din București] nu s-au hotarat inca cu cine voteaza. Peste un milion de oameni spun ca nu merg la vot. Printre ei, simpatizanti ai proiectului nostru care cred ca nu avem sanse”.
 • O femeie din Tennessee, SUA, a aflat că este gravidă cu 5 ore înainte de naştere. Femeia a primit vestea după 9 luni de sarcină şi după ce ani de zile a încercat să rămână însărcinată”.

Radu Beligan in Egoistul

 • Surse din interiorul PDL au confirmat pentru DeCeNews că liderii partidului au avut astăzi, la sediul din Modrogan, o ședință de criză, după ce toate sondajele efectuate în acestă săptămână au arătat că vor pierde pe linie în București. Ultima redută, cea din sectorul 3, nu mai poate fi apărată, Robert Negoiță depășindu-l deja cu 10 procente pe actualul primar, Liviu Negoiță. Pedeliștii sunt îngrijorați și de estimările care privesc intenția de participare la vot”.
 • Robert Negoiță a acuzat public că în Sectorul 3 se pregătește o intervenție masivă, cu ”alegători” aduși din zone rurale și cărora li se fac acte de identitate pe bandă rulantă. Astfel, pe str. Culesului, la nr. 55, echipa lui Robert Negoiță a găsit 1.563 de votanţi, pe Str. Moş Ion Roată, la nr. 5, 1.225 de votanţi, iar pe Str. Vâlsăneşti nr. 36 – 2.120. Dacă Robert Negoiță a depistat peste 16.000 de votanți fictivi, din cercetările efectuate de MAI ar rezulta peste 28.000 de flotanți, locuind în aceleași condiții. ”Am avut o discuţie cu premierul Victor Ponta alaltăieri, ne-a declarat Robert Negoiță, iar acesta mi-a spus că s-au găsit peste 28.000 în aceeaşi situaţie””.
 • Premiile Uniunii Scriitorilor din România pe 2011.
 • „am definit actul de cultură, acea dorință a omului de a crea, de a se manifesta prin ceva al lui, personal, într-o relație onestă cu sine”.
 • Iulian Comănescu votează cu Nicușor Dan chiar dacă nu are șanse să câștige…iar Iulian Leca, dacă ar avea „buletin de București”, l-ar vota pe Silviu Prigoană.
 • Cristian Șuțu îl vede pe Nicușor Dan ca o soluție „pentru deceniul următor”.
 • Protest (ieri) împotriva primarului din Baia Mare care i-a cazat pe niște…țigani într-un fost laborator chimic. Și ONGurile care au protestat…au subliniat faptul că el e de la USL:
 • Roxana Iordache consideră incendiul de la moara lui Assan ca fiind unul cu amprentă electorală: „De data asta miza e şi una strident electorală, îndreptată împotriva lui Sorin Oprescu, şi cu bătaie la Mircea Diaconu”.
 • „“Fiți alături toți până în ultima clipă, adică până la ultimul vot numărat, alături de toți colegii noștri, liberali, pesediști sau conservatori care candidează în numele nostru, sub însemnele Uniunii Social Liberale. Luptați-vă cu onoare, cu corectitudine, dar fără milă! Să ne fie milă de cei care suferă, nu de cei care au produs suferința, să ne fie milă de cei care au fost sărăciți și călcați în picioare și nu de cei care i-au sărăcit și i-au călcat în picioare”, a spus [Crin] Antonescu”.
 • Gânditorul lui Auguste Rodin. Iar aici: Sărutul.

4 comentarii la „Dă-ți freza la o parte ca să vezi ce-i scris în carte!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.