Noi votăm pe cine trebuie. Niciodată vot în alb sau contravot!

 • Crin Antonescu, va vota duminică, [10 iunie 2012], la ora 9.00, la secţia de vot 368, unde este arondat. Aceasta se află în sectorul 3, la Şcoala Generală nr. 73 Barbu Delavrancea, str. Matei Basarab nr. 28-30. […] Și el „va vota Sorin Oprescu și Robert Negoiță”.
 • Liviu Negoiţă apelează la orice tactică pentru a recupera procentele pe care le-a pierdut în faţa lui Robert Negoiţă. Ultima găselniţă a primarului de la Sectorul 3 este clonarea ziarului “Ring” şi distribuirea gratuită în sector. “Ring” a depus plângere penală împotriva lui Negoiţă şi a cerut distribuitorilor PDL să înceteze împărţirea ziarelor. Nici Robert Negoiţă nu a stat deoparte în acest scandal. El le-a transmis distribuitorilor şi membrilor PDL că epoca în care PDL-ul îi putea apăra în faţa oricărei fărădelegi s-a încheiat”.
 • Studiile arată că bărbaţii sunt atraşi de femeile blonde, dar culoarea părului nu joacă întotdeauna un rol foarte important. […] O femeie cu forme voluptoase pare mult mai capabilă să dea naştere unor copii”. Însă e întotdeauna…și capabilă? Pentru că nu formele voluptoase nasc copiii…ci viabilitatea sistemului reproducător al unei femei cu sănătate bună.
 • Alexandre Spahiu are adevărul lui:
 • Dacă se adevereşte pronosticul lui Ponta, că PDL va lua mai puţin de 10% la locale, partidul lui Emil Boc ar putea intra în vrie înainte de alegerile parlamentare. Totuşi, judecînd după numărul de primari pe care-i mai are PDL-ul în ogradă, probabil că acest partid va trece de 15%”.
 • Mariusum Cruxius se pregătește, asiduu, pentru înmormântare. Nu dorește „mormânt bogat” dar dorește „păstori” vocali…că cei tineri…nu știu „a selecta” lucrurile. Să-i dea Dumnezeu…Botez ortodox…chiar și pe patul morții…ca „să moară bine”! Că pe lumea „ailaltă” e foarte „dilematic” dacă pleci…baptist! Pentru că moartea bună înseamnă botezat, spovedit, împărtășit și cu lumânare aprinsă în mână.
 • Victor Roncea s-a reîntâlnit, după 20 de ani, cu Claudiu Crăcea…cu cel împreună cu care a pus banerul „Zonă liberă de neocomunism” în Piața Universității. Însă „Alianța” e…PDL?
 • Praktiker a împlinit 10 ani de România. Și ca să dea și gurii onlainiștilor ceva de haleu…l-au invitat pe Dorombach și a tras niște poze, Cabral s-a făcut că dă cu telu, apoi le-a explicat cum funcționează bormașina, din ce e făcută spuma poliuretanică, de ce miros frumos lalelele…Pentru că la fiecare regizare d-asta…trebuie să fie un spectacol…ceva părut „naiv”…ca să te îmbrobodească pe tine, cel care stai în fața ecranului…când în spatele gardului e vorba doar de bani, bani, bani cu căruța…și atâta tot. Nu e spectacol! Nu e grijă pentru client! Nimic!…E numai fațadă
 • De la articolul de aseară, despre Ordpress, editat la 22. 53…au trecut numai 20-30 de minute…și au reintrodus embargoul contra TPA. E uluitor să vezi că ești tratat „cu atâta atenție”! Și dacă ieri au fost 13.113 vizite TPA pe toată ziua…astăzi, la ora 12 ziua…nu erau nici 2.000…când ieri au fost 7.000. Ce lucru scandalos, reprobabil, irepresibil i-a lovit pe cititorii mei…dacă am pierdut 5.000 odată? Mulțumesc, WP…Ține-o tot așa!…Însă asta e o re-re-reconfirmare a ce înseamnă manipulare grosolană, abjectă pe WordPress. Și cum, prin ea, prin încurajarea blogurilor și a creației și a comunicării terchea-berchea nu fac altceva decât să ajungă la sapă de lemn ca și Blogspot, HI5, Facebook, You Tube, Wikipedia etc. Însă fiecare își poate da în cap…cu ce dorește, nu?!
 • Gândul face interactivă harta alegerilor de mâine.
 • Circa 200.000 de absolvenţi de liceu susţin examenul BACALAUREAT 2012, în sesiunea iunie-iulie. Participarea la BAC 2012 ar putea fi însă mult mai mare în condiţiile în care, cel puţin la probele scrise, se vor prezenta şi elevii care au picat acest examen anul trecut, când rata de promovare după prima sesiune a fost de sub 50% şi de 17%, după a doua sesiune”.
 • Kaspersky a nominalizat ţări precum România, SUA, Marea Britanie, Israel, China, Rusia, India sau Japonia, care ar avea capacitatea să dezvolte” „cel mai periculos virus informatic din lume”. Adică suntem spaima lumii la rele online.
 • Năvodari, marţi spre seară. Stare de bine. Mare blândă. Briză. Primul pumn a venit după un mânca-mi-ai şi al unei scatoalce de neam prost. Al doilea pumn a venit fulgerător, ca un atac legat, cum se spune în box. În câteva secunde, încăierarea a cuprins toţi participanţii îngrămădiţi sub un banner generos. Un ins îndesat i-a zis altuia, băi, stârpitură, tu ştii, bă, pentru ce luptă partidul meu?…Bă, hai c-aş fi curios să aflu ce vrea rahatul tău de partid…i-a răspuns pipernicitul. Uite colo, benărul de pe stâlp, l-a îndemnat îndesatul: „Împreună pentru o viaţă mai bună”. Stârpitura s-a uitat în sus şi buf, a luat una în plex. L-a îndoit”.
 • Ionuț Pârvu (nu știu cine e) mi-a trimis un email. Și în el îmi recomandă Bursa de transport…pentru că 5.000 de transportatori…îmi pot duce „marfa” unde vreau eu. „Marfă” n-am…dar poate să ne viziteze online.
 • Cosânzeana…îmbrăcată între rustic…și elegant.
 • Ce curaj e ăla să rănești și să omori un taur admirabil?
 • Când un impostor este coordonat de un academician, academismul impostorului nu crește cu niciun milimetru. În schimb, academicianul se contaminează moral de impostura plagiatorului”. Oare cine e academicianul penticostal…care conduce impostori? La cine bați, Amar? Nu ne mai păstra în suspans, te rugăm…Și impostura, vasăzică, e un fel de gripă…care țâșnește din doctorand spre academician…Să luăm pastile atunci! Emetiral…sau ce?
 • Bucureștiul e o fată bătută bine…dar care, în tot suspansul ei, e fată frumoasă…și chiar valabilăAșa zice Bucurenci, plecat peste mări și țări.
 • La Sectorul 3 reprezentanţii lui Liviu Negoiţă au venit direct cu urnele sigilate şi nu lasă observatorii de secţie să le verifice dacă în interior nu se află voturi. Conform legii, urnele ajung la secţiile de votare desigilate şi se vor sigila în dimineaţa dinaintea alegerilor, la ora 6, în prezenţa pazei militare (jandarmii)”.
 • o ţară nu este un hotel trecător, ci o parte din sufletul fiecăruia”.
 • La Eugen și Rodica Ionescu la mormânt.

Un comentariu la „Noi votăm pe cine trebuie. Niciodată vot în alb sau contravot!”

 1. prost esti popa, prost ca dr popescu, plastograful caruia ii faci osanale. daca stai rau cu banii, poti aplica metoda ta („incetam atacurile daca virati ceva in cont”). poate ne vom intalni candva, sa-ti dau o flegma amintire. Huooooooooooooooo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.