Dacă-ți cumperi cal, ia-ți și căruță!

  • Scorul politic al USL este spectaculos în raport cu celelalte formaţiuni politice, dar nu şi în raport cu pragul de 50%. Ceea ce înseamnă că, în perioada următoare, USL trebuie să transforme, decisiv, guvernarea într-un important argument în favoarea sa, prin viziune, moralitate şi competenţă”.
  • În urma scrutinului din 10 iunie a.c. conducerile partidelor din USL ies întărite, cu o legitimitate crescută, dar și cu o responsabilitate mai mare față de acțiunea guvernamentală și pregătirea alegerilor parlamentare. De cealaltă parte, conducerile PDL și UNPR trebuie să explice în fața militanților eșecul din alegeri, fiind de anticipat, cel puțin în cazul democrat-liberalilor, intrarea într-o etapă de confruntări interne. Parerea mea…”.
  • Mă bucur nu doar politic pentru victoria Olguţei asupra grobianului de Solomon. L-a bătut de l-a jucat olteneşte”.
  • PD a devenit o masă amorfă, fascistoidă, dispusă la orice pentru a parveni politic şi financiar. A vrut să acapareze politic toată dreapta, să înglobeze prin absorbţie PNL şi, pentru că n-a reuşit, şi-a tras şi-un L în coadă pe chestia asta”.
  • Am visat-o pe Andreea Pora. Nu a fost un vis erotic. A fost vis politic. Am visat-o cum plangea. Plangea cu lacrimi portocalii. Plangea pentru partidul ei de suflet. Cel prezidential. Si pe buna dreptate”.
  • „„Rămân absolut şocat de pierderea Consiliului Judeţean (Suceava – n.r.) de către Gheorghe Flutur. Este cel mai dezastruos rezultat pe care l-am avut, cel mai mare şoc pe care mi l-au produs alegerile acestea. Cred că este nedrept ca Gheorghe Flutur să piardă alegerile judeţene după ce timp de patru ani a gestionat judeţul impecabil, peste 60% dintre primarii judeţului sunt PDL, inclusiv Primăria Suceava. Este totalmente o enigmă cum a putut Gheorghe Flutur să piardă Consiliul Judeţean”, a declarat Ioan Oltean, citat de corespondentul Mediafax”.
  • Clujenii ne-au demonstrat ca onestitatea in politica poate invinge”.
  • Marius Cruceru, marele „tăcut” în timpul protestelor pentru România…acum, pentru că a picat PDL și a venit Bolojan la șefie…a scos „primele lui triluri politice” de la 2008 încoace: „PDL-ul, da, pe fondul crizei şi în urma unei guvernări extrem de dificile pierde alegerile şi s-ar putea să urmeze drumul PNŢ-CD-ului, dar…n-a fost numai criza şi numai alegerile necesare şi imposibile. A fost lupta de orgolii, suspicionata în interiorul partidului, eliminarea unor oameni capabili în favoarea unor slugi aparent loiale, un preşedinte de partid panicat, un preşedinte de ţară asociat cu imaginea PDL-ului, care şi-a pierdut cu totul busola în ultimii doi ani…”. Însă Cruceru nu a spus că „și-a pierdut busola” în ultimii 2 ani…ci: după cei doi ani…Dar așa sunt baptiștii: tac și le fac! Profită…bine!
  • Zâmbetul şi relaxarea şmecherească a preşedintelui, ieşit cu căruciorul electoral în supermagazin, n-au însemnat decât bomboana de pe coliva PDL. N-a salvat nimic intervenţia prezidenţială. Poate, în divizia B unde a căzut partidul său şi unde va juca ţurca în următorii mulţi ani, un biet procent în competiţia cu partidul lui Dan Diaconescu. Nu-i exclus ca la toamnă, PDL, bătut şi de tatăl nefericitei Elodia, să se zbată în zona turmei rezumate a lui Gigi Becali şi să mănânce cafteală în divizia maidan”.
  • Spirulina conține „vitamina D, calciu, vitamina K, vitamina E, crom, iod, magneziu, fosfor, potasiu, seleniu, zinc”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.