A 15-a dedublare a Constantinopolului

 • Eu am descoperit cu acest prilej că pentru 4 ani de mandat ca prim-ministru, am suportat 8 ani de calvar în justiţie. Această pedeapsă nu apare în Codul Penal. Trebuia să mă pună pe mine trofeu în Trofeul Calităţii”.
 • Dacă banii se pot „spăla”…de ce nu se pot „spăla” și niște inimi de români pe toate părțile?
 • Americanii au și „ziua tatălui”…Iar președintele a primit de la soția sa un album online cu fotografii de familie. Adică Barack se dă online…și noi nici nu ne-am prins
 • Dacă tot ai casă…de ce să n-o colorezi?
 • Michael Bloomberg, primarul New York-ului, vrea să interzică vânzarea băuturilor dulci în restaurante, cinematografe şi la tonetele de pe stradă”. Și le dă…d-alea sărate?
 • Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidenţial şi fost ministru al Muncii, revine la Cotroceni pe postul de consilier prezidenţial”. Dar pe post de academician…nu se poate?!
 • Conțac vrea să scrie un studiu…din care să reiasă că…evanghelizatorul românilor nu e Sfântul Apostol Andrei…ci secta lui de la 1900. Eu zic că „am stabilit” adevărul, ăsta e, ca să nu se mai spetească „să dovedească”: penticostalismul „a creștinat România” în secolul 20. Asta ca să nu mai scrie Emanuel una, două, 49 de cărți solide…cu mârâieli penticostale. Pentru că la asta se reduce, de fapt, mârâiala filologică a lui Conțac, care te umple de greață dacă o urmărești: la încercarea de a transforma o ușă, cu toată soliditatea ei…într-o înghețată. Căci Conțac…mai stă ce mai stă…și mai spune încă o dată: cea din fața voastră nu e o ușă…ci o înghețată cu fructe de pădure. Așa e Conțac: tot ce zboară la tine prin cap „e adevărat”! Ține-o tot așa!
 • „Potrivit declarației de avere a președintelui, Traian Băsescu a primit în 2011 o indemnizație pentru deplasări în valoare de 3.000 de euro și 1.028 de dolari. Suma este mai mică decât în 2010, când deplasările care au implicat costuri în monedă americană au fost de aproape două ori mai mari. 2008 este, fără îndoială, anul deplasărilor Președintelui, când cheltuielile s-au ridicat la 5.400 de euro și 2.700 de dolari. Salariul preşedintelui pe anul 2011 a rămas identic cu cel din 2010, respectiv 70.374 lei pe an (5.864 lei pe lună). Dacă ţinem cont că reducerea cu 25% a salariilor tuturor bugetarilor a intrat în vigoare din iulie 2010, înseamnă că preşedintele şi-a recuperat o parte din bani de-a lungul anului 2011, altfel suma totală ar fi fost mai mică decât în 2010”.
 • Lista finală cu primarii și președinții de consilii județene.

2 comentarii la „A 15-a dedublare a Constantinopolului”

 1. Emanuel Conţac „vrea să scrie un studiu…din care să reiasă că…evanghelizatorul românilor nu e Sfântul Apostol Andrei…ci secta lui de la 1900.”Mă mir prin ce stereotipie acidă aţi citit textul publicat de Emanuel Conţac! De unde aţi dedus ceea ce am citat mai sus?

  1. Din „citiri anterioare”…și, să-i zicem, din cunoaștere „internă” a penticostalilor români…și nu numai…

   Problema e alta: în ce grad de rudenie…sau prietenie sunteți cu Conțac, de „îi luă Dumnezeu gura”…și vă trimise să-mi scrieți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.