Anagramul lui „brutărie” e la modă

  • Și anagramul la modă al lui brutărie…e pușcărie. Oare de ce? De ce vor mulți „pușcărie” pentru unii…care au profitat de pe urma tuturor?
  • Doar unul din 10 absolvenţi de liceu ştie să folosească limba română abia la nivel mediu, scrie Antena3.ro. Aceasta este statistica oficială oferită de Ministerul Educaţiei după evaluarea orală de la examenul de Bacalaureat de anul acesta”.
  • Grecul nu are încredere nici în vecin, nici în stat. El crede în familia sa, în partidul său, cu care are, prin naştere sau prin viaţa socială, o legătură de paternitate. Este sursa catastrofei aici”.
  • Cât de rocări sunt românii? Și ce altceva mai știți despre rocări…în afară de faptul că au plete, tricouri cu morți…și sunt nespălați?
  • „Și să nu-i uităm nici pe jurnalista Andreea Pora, pe Andrei Cornea, pe Cristian Ghinea, pe Mihail Neamțu, pe Ioan Stanomir și alții pe toți vajnicii apărători ai societății civile care strîng semnături pentru salvarea neamului lui Patapievici și a ICR-ului fanariot. Nu mai scăpam de ei, toată seara erau pe sticlă, deși unora le stătea mai bine lîngă sticlă”.
  • Băi, neamule, chiar așa: cine ni l-a „confiscat” pe Mihail Neamțu? Că înainte cu 3 săptămâni de alegerile din iunie l-a mâncat pământul…și nu a ieșit afară nici până acum? Deci unde e Mihail, Mihail Neamțu „al nostru”? Ce ați făcut cu „tezaurul nostru băsescian”? Cine ne mai scrie nouă „cărți”? De ce nu mai avem noi „lider”? Huoooo, celor care l-au ascuns „atât de bine” pe Mihail Neamțu, „o tânără speranță teologică ce a virat în politic”!
  • Primarul comunei Oboga din judeţul Olt, Matei Tudor (USL), a obţinut peste 99% din voturi la alegerile de duminică, în condiţiile în care în cursa pentru fotoliul de primar erau înscrişi patru candidaţi, în judeţul Olt fiind cinci primari care au obţinut peste 90% la aceste alegeri, scrie Realitatea.net”. Oaaau!…Așa ceva nici la Ceaușescu nu s-a petrecut!
  • În timp ce servea, într-un restaurant, un platou cu calamari și fructe de mare, între care se afla și o caracatiță întreagă, o femeie, în vârstă de 63 de ani, a acuzat dureri ciudate şi puternice în toată cavitatea bucală, scrie Daily Mail. Când a ajuns la spital, medicii au constatat că ea “rămăsese însărcinată” cu “12 pui de caracatiţă”, potrivit raportului bio-medical dat ulterior publicităţii de specialiştii Centrului Naţional pentru Informaţii din Biotehnologie, din Maryland”.
  • Curent electric nu este, fac lumină cu nişte lumânări lipite de perete, să stea ca torţele. Aşa îşi fac temele Anişoara şi Oana, sub torţe. N-au stilouri, nici pixuri. Scriu pe caietul bun cu nişte culori primite. Caiete n-au decât două de fiecare, unul de română, altul de matematică. Manualele s-au jerpelit căci n-au cu ce-şi cumpăra coperte. Oana visează că, dacă va învăţa bine, bine, poate că într-o zi va avea norocul să ajungă vânzătoare”.
  • Anul ăsta e prima dată după decembrie 1989 când nu m-am dus la vot. Nu mă laud cu asta, dar nici n-am motive, cred, să-mi cer scuze. Nu m-am dus şi gata”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *