Dacă principiile sunt pe bani înseamnă că ești guguștiuc

  • În această seară [18 iunie 2012], la ora 19.00, va avea loc o slujbă de citire a stâlpilor, care înseamnă o parte din slujba de înmormântare. Familia preotului Tudor Marin, ucis sâmbătă de un tânăr în Biserica „Sf. Ioan Botezătorul” din Focşani, a decis ca trupul părintelui martir să fie înmormântat chiar lângă lăcaşul de cult în care a slujit vreme de peste două decenii”.
  • Mereu și mereu surprinzătoare rămâne politica autohtonă. Un nou episod s-a consumat în această seară, când, la ”Protestul Papioanelor”, și-au făcut apariția Mihai Răzvan Ungureanu și Theodor Paleologu. În cazul celui de-al doilea, mai apropiat, totuși, de societatea civilă și de civism s-ar putea spune că e vorba, mai mult de o gafă. În privința lui MRU și al disprețului lui suveran față de manifestările de stradă din scurta lui guvernare, apariția zâmbitoare la protest (nota bene, însoțit de un bodyguard cu cravată – culmea protestului: să vii cu garda de corp după tine!) a fost, pur și simplu, nesimțire”.
  • Un grup de 39 de fermieri din judeţul Giurgiu care exploatează împreună 25.000 de hectare de teren arabil a reuşit după ce s-au asociat să îi convingă pe traderi să le vândă seminţe sau pesticide cu până la 30% mai ieftin. Mai mult, imediat după recoltele strânse în fiecare vară şi toamnă casele de comerţ se înghesuie să le cumpere grâul sau porumbul”.
  • Posibilitatea unor discount-uri mai mari prin neplata unui spațiu de expunere sau vânzare crește masiv piața online a vânzărilor auto rulate. O dovedesc site-urile specializate apărute în ultimul timp, dar și platformele online lansate de dealeri și societăți de leasing ca și canale alternative de vânzări. Numai societățile specializate în vânzări auto ale BRD au vândut într-o lună 100.000 de mașini uzate”.
  • 100 de bucureşteni dezinhibaţi au aşteptat în lenjerie intimă deschiderea magazinului Desigual din Băneasa Shopping City, pentru a primi gratuit o ţinută Desigual. “Intri pe jumatate dezbracat şi pleci complet îmbracat” este motto-ul celui mai dezinhibat eveniment al anului, semiNAKED by Desigual, aflat deja la a doua ediţie în România”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *