Vremea ca la ecuator

  • Realitatea e că [Mircea Diaconu] nici n-avea de ce să demisioneze, fiindcă hotărârea judecătorească se referă la trecut, dacă Ponta nu se grăbea să anunţe că în cazul în care Curtea Supremă va respinge recursul ministrului, Mircea Diaconu va trebui să cedeze funcţia. Dar nu-l blamez pe premier, probabil, nu şi-a imaginat că poate fi atâta prostituţie şi printre judecătorii ultimi”.
  • Frumuseţea uluitoare a Cosmosului, în imagini realizate de pe Staţia Spaţială Internaţională Frumusețea cosmică.
  • Institutul Național de Geofizică din Italia are ca purtătoare de cuvânt o fostă vedetă porno. „Luată la întrebări despre trecutul ei, Sonia a declarat că nu îi este deloc rușine cu ce a făcut și că actualul ei loc de muncă nu are nicio legătură cu ce a făcut în trecut”.
  • Comisia pentru administraţie publică din Senat a adoptat, marţi, un raport de admitere la propunerea legislativă care prevede trecerea colecţiei de timbre a României, estimată la 700 milioane de euro, din patrimoniul Companiei Naţionale Poşta Română în cel al BNR”.
  • Idem: „Poşta Română deţine, în prezent, o colecţie de peste 15 milioane de mărci poştale româneşti şi străine, precum şi alte piese filatelice importante – machete originale, unele executate de artişti cunoscuţi, matriţele cu care s-au imprimat timbrele româneşti (inclusiv clişeele mărcilor Cap de Bour), eseuri, precum şi probe de tipar, potrivit expunerii de motive la proiectul de lege. „Este cea mai mare şi cea mai importantă colecţie de mărci poştale româneşti din toate timpurile, depăşind cu mult chiar faimoasa colecţie a regelui Carol al II-lea, considerată la vremea ei a treia colecţie de timbre din lume. Peste 3.000 de piese din colecţie sunt unicate. Colecţia aparţine, fără nici o îndoială, patrimoniului cultural naţional şi poate fi denumită Colecţia de timbre a României„, arată iniţiatorii legii”.
  • Artă în praful de pe parbriz.
  • no title
  • Premierul Victor Ponta a prezentat, marti, intr-o conferinta de presa, doua documente, semnate de fostul ministru al Economiei Adriean Videanu, referitoare la exportul de energie electrica la preturi mai mici decat cele ale pietei”.
  • Potrivit BBC, Sequoia a fost construt de International Business Machines in incinta Laboratorului National Lawrence Livermore, care oficial  tine de Departamentul american al Energiei, dar practic este subscris celor mai inalte foruri militare si de securitate ale SUA. “Chiar daca este cel mai rapid, in principal puterea de calcul a acestui supercomputer ne sporeste increderea in capacitatile de descurajare nucleara ale natiunii. Sequoia ne confera totodata si continuitate ca lideri in domeniul tehnologiei informatice de varf”, a declarat Thomas D’Agostino, directorul Administratiei Nationale pentru Securitate Nucleara (NNSA)”.
  • Fostul președinte al Egiptului, Hosni Mubarak, se află începând de aseară în moarte clinică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *