Mirosul unui nas prelung

 • Cel mai lung pod din lume peste mare a fost făcut de China cu 2, 3 miliarde de dolari. Are 37 km și trei benzi la dus și trei la întors. L-au făcut în 4 ani…
 • Există „între 5.000 şi 10.000 de specii de gândaci de bucătărie”. Și ei sunt importanți pentru că produc…azot.
 • 30% din populaţie este afectată de tulburări ale somnului”.
 • Penitenciarul Rahova este situat la opt kilometri de centrul Capitalei, pe Șoseaua Alexandriei. Construcţia sa a început în anul 1991, pe amplasamentul vechiului penitenciar care a funcţionat la o capacitate de 2.250 de persoane, începând cu anul 1973 și până în anul 1988, când a fost demolat. Darea în folosinţă a sediului actual s-a făcut în etape, începând cu anul 1997. Perimetrul total al închisorii este de 92.200 de metri pătrați, dintre care s-a construit şi împrejmuit o suprafaţă de 62.100 de metri pătrați. Peniteciarul Rahova este profilat, în special, pe încarcerarea bărbaților, atât a arestaților preventiv, cât și a condamnaților clasificați în regim închis. Unitatea are șapte secţii de deţinere interioară şi o secţie de deţinere exterioară. Acestea conţin un număr de 237 de camere de detenție, cu capacitate cuprinsă între patru şi 10 paturi. Capacitatea legală de deţinere este de 1.685 de locuri la sediul penitenciarului şi de 40 de locuri la GAZ Bragadiru. În plus, în interiorul secţiilor există cabinete medicale, cluburi și săli de forţă. De asemenea, în incinta penitenciarului sunt amenajate, în aer liber, două terenuri de sport, un spaţiu cu săli de clasă, o Biserică și alte facilități pentru deținuți”.
 • Ţăranii din Dăbuleni sunt disperaţi, munca lor…s-a dus pe apa sâmbetei. Lubeniţele s-au ofilit din cauza vremii, iar acum  se gândesc serios ce vor face la anul”. Unul dintre intervievați spune că dă kilogramul de pepene cu 1 leu la samsari/ țigani…și aceia îl vând în piețe după cum știm
 • Conform declarației lui Mihai Răzvan Ungureanu redată aici de Ziua Veche, rezultă faptul că Noua Republică a lui Mihail Neamțu e un partid „de umplutură”. Pentru că PDL, PNȚCD (ramura Aurelian Pavelescu) și Noua Republică se vor constitui în Inițiativa Civică de Centru-Dreapta, care va fi condusă de Ungureanu. Și care va apărea peste 2 săptămâni. Atunci cum se desprinde Neamțu de PDL (că asta i-a fost retorica până acum!) și se situează între PDL și USL, dacă el va fi parte componentă la Inițiativă?
 • Madonna îşi sterilizează cabina de machiaj după fiecare concert, pentru că vedetei îi este frică de fanii obsedaţi, care i-ar putea fura mostre de ADN”. Fanii obsedați de ea…vor să facă „copii” din ADNul ei?
 • E vorba de graba Revistei 22…deși articolul a fost scris pe 23 iunie 2012…adică ieri.
 • Zâmbetul gol stresează! Aviz celor care se amatorizează în a râde excesiv de mult…dar lucrează extrem de puțin în domeniul lor de activitate.
 • Uleiul „extra virgin”…înseamnă că e doar „în aparență” virgin.
 • Marchizul de Sade a pictat în cuvinte ororile precum Goya. E de ajuns să auzi cum arată o femeie la organele genitale…după Sade…că îți trece instantaneu pofta de mâncare. Iar Goya a pictat urâtul, sordidul la el acasă.
 • Steluța a fost la Dușmancele.
 • Nu ne invata nicio scoala, nicio universitate cum sa iti iei la revedere de la un om fara sa il ranesti. Niciun manual nu ne invata ca lectiile de viata sunt cele care te fac sa cazi ca mai apoi sa te ridici”.
 • Jurnalista îți ia declarația…și ea, informația, se contorsionează pe parcurs…și devine balenă. Adică nu colaborați cu jurnaliste…pentru că ele „vă păcălesc”!
 • Grecilor le place albastrul.
 • Aurelia Fedorca, prima femeie primar a oraşului Negreşti Oaş”. A depus jurământul ieri, 23 iunie 2012.
 • Mihail Neamţu a declarat că „nu are în spate televiziuni, finanţări suspecte sau moguli”. Însă partidul lui s-a format…pentru a fi o frântură din PDLul lărgit…care a chinuit România 8 ani de zile.
 • Cine-a zis că nu e bine să porți cioara în cap?
 • Alex Ștefănescu, la o emisiune a lui Daniel Cristea-Enache, a declarat că geniul, în societate, trebuie să fie conformist, să nu pară altceva…ci doar în scris să își facă de cap. Asta pentru că Alex Ștefănescu nu are nimic de-a face cu genialitatea…și de aceea i se pare că îți poți „bagateliza” interiorul…când ieși afară, pe ușă…Sau că e bine și frumos „să te prefaci” și nu: „să fii tu însuți”.
 • Unii caută plagiatele cu Plagiarisma…cu juvenilismul prostului care crede că „toate cărțile sunt online”. Însă cărțile nu sunt toate…online…și, mai ales, căutătorul de informații nu ți-l indică și pe cel care „a ouat” primul ideea, imaginea, soluția…copiată de alții.
 • Gramaticianul hipercorect e un fel de polițist agitat, care, la orice schițare de zâmbet, îți poate da o amendă pentru ceva anume. Asta pentru că el uită că nu e inventatorul limbii române…ci numai cel care îi protejează ramurile de…bandiții cu drujbă. Nu și de cei care îl împodobesc…cu diversități creatoare.
 • Există niște doamne cu forme mari, hipermari…care merg în haine mulate pe stradă în timpul verii…sau mai dezbrăcătuțe. Știți de ce? Pentru că pornografia momentului încurajează foarte mult diformitățile de tot felul. Și pentru acest motiv…orice babă, urâtă, excentrică devine, automat, „sexuală”. E un fel de „eliberare” de orice complex…de pe fața pământului.
 • De ce femeile frumoase…sunt suspectate de…amoroze ilegale?  E frumusețea un atu numai pentru curve?
 • Cel mai adesea oamenii nu știu de ce nu le plac…preoții…Dar când stau de vorbă cu preoți…își dau seama ce nu e bine în ei înșiși. Adică răul neconștientizat, devenit un mod de a fi…e tocmai acela care nu își dorește preoți. Pentru că preoții te conving…să devii altul.
 • Cruceru, Conțac, Dănuț Mănăstireanu au înfierat „cu mânie protestantă” plagiatul. Pentru că, vezi Leliță Ioană, pe ei îi interesează gândul, mintea, produsul gândirii…spațiu la care ei stau foarte prost. Pentru că producțiile lor „mintoase” sunt firave și, în același timp, pline de „preluări” necitate. Însă când vine vorba de săraci, hoție, debandadă în România nu zic nici crau…dar se duc să le dea apă, mâncare și „Biblii” (sponsorizate de alții) acelora pentru care nu se luptă…și de care nici nu le pasă. Adică ei sunt cu plagiatul, cu cartea…dar nu scriu cărți serioase…și sunt cu poporul…doar la dat „Biblii”…dar nu la muncit și suferit alături de el.
 • În cazul lui Adrian Năstase, ca și al părintelui Daniel Corogeanu, Cristian Tudor Popescu și-a pierdut cu totuljudecata echilibrată. El, cel atât de minuțios în a discrimina termenii unei realități…când vine vorba de credință sau de persoane împotriva cărora are resentimente…este dizgrațios de ofensiv.
 • „aţi bătut cu sadism cîmpiile”. Oare ce înseamnă sadism…pentru autor?
 • Ponta este la spital pentru că este doctor”. Observați nuanța fină…de catifea naturală?
 • Există un blog numit Pro(-)scris. Pe de o parte, îți spune că a fost adventist dar nu mai e…iar, pe de altă parte, citează din Steinhardt…fără prea mulți „sorți de izbândă”. Eu am înțeles că e pro/ pentru scris…dar și proscris în același timp. Dar nu m-aș da la o parte să spun că blogul e și „prost scris”…ca multe alte bloguri neoprotestante românești…unde nu apare nimic firesc, nimic franc, nimic delicat, nimic impunător…ci totul e ideologic. Ideologie pe pâine…
 • Și asta pentru că neoprotestanții români nu se pot dezbăra nici online de „luatul cu japca” al credincioșilor noștri. Ei vor să te „acapareze”, să îți ia maul, să intri „în turmă”…și nu să discute cu tine, să te înțeleagă, să te accepte așa cum ești. Pentru că ideea e să te rupă dintre ortodocșii tăi, să te disloce din mentalitatea românească, să te facă asocial ca ei, să te pună în colțul casei lor de adunare…și să nu îți mai auzi glasul.
 • Vorbitul la telefon…ca vindecare de depresie. Pentru că ideea e să fii uman cu celălalt, să îl înțelegi, să îl încurajezi în viața lui.
 • Cum o fi ajuns Laurențiu Dumitru să se decidă…pentru pelerinaje la Athos?
 • Și Conectăr a zâs…că pă el nu-l interesează că e „țâgan”…ci îi pare rău numai de ăia care sunt „țâgani cu el”. Eu cred că are dreptate!
 • The third largest Orthodox Church in Europe was consecrated today, 24 June 2012, in Tirana, Albania, after 8 years of construction and an investment of millions of euros. The consecration of the Cathedral of the Resurrection of Christ was attended by many political and religious figures, including Archbishop Anastasios of Tirana, Durres, and All Albania, President Bamir Topi, Prime Minister Sali Berisha, opposition leader Edi Rama, representatives from the Ecumenical Patriarchate, Archbishop Demetrios of America, the leader of the Albanian Archdiocese of Boston, and a large number of clergy and laity”.
 • Bănuiala exprimată de Monica Macovei e, pînă una, alta, calomnie curată, ceea ce dovedeşte că de cînd a devenit politician M.M. s-a lăsat contaminată de iresponsabilitatea politicienilor care spun vrute şi nevrute la adăpostul imunităţii „declaraţiilor politice””.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *