Profesionalizarea minciunii
- Mistie Rebecca Atkinson, de 32 de ani, mama unui copil de 16 ani…s-a culcat cu fiul ei din cauza…„unei atracții genetice”. După ce faci de nefăcutul…începi apoi să ți-l motivezi într-un mod inacceptabil.
- Cine poate înțelege oare vreodată, care e Dragoș Bucurenci din această mare de tineri „iubitori de zâmbet”? Pe de altă parte, nu am înțeles încă, dacă studiile sale în extern…i-au adus vreun „spor” de glegorie…Va scrie Bucurenci 11 cărți…cu ce „și-a notat” în zilele lui de bursă? Poate va face un pictorial…ca să își scurteze eforturile…
- Dacă citești blogul lui Cristian Preda în paralel cu cel al Monicăi Macovei…referitor la ultimele zile, vei constata, dragă cititorule, ce înseamnă aversiune ideologică. Aversiunea care nu gândește omul…ci omul din perspectiva luptei de partid. Și de aceea e inumană.
- Minciuna e o profesie pentru cine nu are nicio profesie reală. Iar parveniții, propulsații, băgații pe ochi frumoși…sunt niște mincinoși profesioniști. Experimentați în făcutul a orice pentru a rămâne acolo unde sunt.
- Victor Ponta: „pentru mine acuma chiar trebuie să fac ce aşteaptă oamenii de la mine ca prim-minstru. Eu vreau să fac ce oamenii aşteaptă de la primul-ministru: să mă ocup de locurile lor de muncă şi de situaţia noastră economică. Restul – scandaluri, certuri, cu preşedintele, cu altcineva, nu vreau să discutăm”.
- Cornel Nistorescu: „Operaţiunea ”dottore” ne-a arătat că Traian Băsescu este băgat până în gât în organizarea şi derularea unor asemenea activităţi la limita legii a prevederilor Constituţiei României. O comisie de anchetă ar putea lămuri multe dintre aceste scandaluri, eliminând riscul ca ele să rămână doar mistere ale vieţii politice şi de stat din România, lăsate nedescifrate doar pentru deliciul istoricilor. Mi se pare că aceasta ar trebui să fie una dintre priorităţile celor care se gândesc la sfârşitul regimului Băsescu!”.
- Andrei Năstase i-a vorbit tatălui său despre mesajele din online.
- Ideea că suntem manipulați de șeful statului și de Opoziție în aceste zile revine în multe articole. Problema dusului la Bruxelles și contestarea sinuciderii lui Năstase, plus „plagiatul” lui Ponta…sunt motivele care ne opresc în loc…ca să nu vorbim despre starea grea, financiară, a României prezentului. Ce s-a întâmplat cu auditul ministerial? Când aflăm cine ne-a furat până acum? Tocmai de aceea suntem conduși să privim în altă parte…pentru a nu ni se răspunde la întrebările pentru care guvernul a fost dizolvat…acum o lună și ceva.
- Dorin Tudoran: „Deși nu este ușă (nici măcar de Biserică), dl Mihail Neamțu dă din clanță. Energic. Și o face, crede Domnia sa, în numele unei drepte pe care visează s-o vindece, printre altele, de prea multe reflexe de stânga. Tânărul care prin anii ‘90 certa o elită intelectuală mai în vârstă decît el cu câteva decenii pentru că nu ar fi înțeles măreția Legiunii Arhanghelul Mihail a devenit șef de partid și are puține îndoieli că Noua Republică va intra în Parlament. Cum pe dl Neamțu îl cheamă și George, cred că trebuie să ne gândim nu la un parlament unicameral, ci la unul tricameral – câte o cameră (cu televizor plasma și frigider Bosch) pentru fiecare – Neamțu, George și Mihail”.
- După ce Patriarhia Română și-a relansat colecția patristică la București…și Mitropolia Moldovei a făcut același pas. Am cumpărat astă seară Comentariul la Iov al Sfântului Ioan Gură de Aur, de la Ed. Doxologia, 2012, și îmi place…formatul și prețul accesibil. Rămâne de văzut modul traducerii…
- Liviu Antonesei: „Niciodată în istoria acestei ţări, armata n-a fost mai mult dispreţuită de oficialitatea politică decît acum! Nici măcar în timpul comunismului cînd, e drept, militarii erau trimişi la muncile cîmpului sau în construcţii, dar un dispreţ vizibil nu se înregistra la adresa lor. Ba chiar în plenarele, congresele şi documentele aferente ale partidului, armata mai primea, uneori, şi laude pentru participarea la „construcţia” – la propriu! – socialismului biruitor la oraşe şi sate. În zilele noastre, deşi preşedintele are un aer milităros, armata este dispreţuită peste poate. Asta, probabil, pentru că preşedintele iubeşte mai degrabă uniformele purtate pe sub hainele civile decît haina militară propriu-zisă”.
- Varujan Vosganian: „Instituţia care susţine democraţia, în ultimă instanţă, trebuie să fie dialogul politic şi nu Curtea Constituţională. Altminteri, o să ajungem în situaţia în care CCR, tot votând la legi, să devină un fel de a treia Cameră a Parlamentului. Astfel încât, în loc să ajungem la Parlament unicameral, o să ajungem la Parlament tricameral”.
- Herta Müller: dictatura s-a făcut tot mai sinistră în România…pentru că nu au fost prea multe guri care să o conteste.
- Dar în democrație se întâmplă la fel: pentru că nu sunt prea multe guri…care nu doresc bani negri…tocmai de aceea „fericirea” se împânzește ca gripa…
- „Plenul Senatului a aprobat, luni [25 iunie 2012], proiectul privind adoptarea OUG 17/2012 referitoare la stabilirea unor măsuri de restituire a unor contribuţii de asigurări sociale de sănătate, senatorii modificînd legea în sensul că nu numai pensionarii titulari cărora statul le-a reţinut nelegal sume cu titlul de CASS vor beneficia de restituirea acestora, ci şi moştenitorii legali ori testamentari ai celor care au decedat în perioada 1 ianuarie 2011 – 31 mai 2012.
- Interviurile reale sunt cele care te fac să rămâi în istorie…cât mai aproape de tine însuți.
- Despre penibilul de-a fi homosexual. Sau cum e să te definești în funcție de o devianță sexuală…și nu în funcție de potențele tale sufletești.
-
„Un grup islamist salafit din Egipt a retras un articol de pe Facebook, în care avertiza pe musulmani să evite roşiile, pentru că sunt creştine, relatează Christianpost. O tomată tăiată în două, descoperă o Cruce perfectă, cu braţe înscrise, ceea ce i-a făcut pe aceşti oameni să considere roşiile ofensive la credinţa lor în Allah, relatează site-ul Now Lebanon”.
- „Arabii continuă să uimească lumea cu cele mai înalte și trăznite construcții realizate în mijlocul deșertului. Hotelul futurist se numește ”Torța”, a fost construit în Qatar, şi care va deveni Casa Torţei pentru Jocurile Asiei. Hotelul este unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume. Construcţia lui a început în 2006. Hotelul numără 51 de etaje şi 167 de camere”.