Poate că nu-i adevărat…

 • În 15 judeţe, PDL nu are niciun primar în mediul urban. Cu Bucureştiul şi cele 6 sectoare, lista creşte”.
 • Pentru istoria Institutului Politehnic Bucureşti, titlul de doctor obţinut de Elena Ceauşescu reprezintă o pată ruşinoasă, poate chiar mai mare decât faptul că, timp de 6 luni, de la finele anului 1951, până la începutul anului 1952, a fost condus de un individ cu patru clase – rectorul Constantin Cârciumaru, tâmplar de sicrie”.
 • Introducerea îndoielii în spațiul public se face prin minciuni contradictorii, adică prin cacofonii periodice.
 • Și când apar „somități din neant”…e pentru că se adună mai mulți farsori…fără să se vadă la față…și zic de bine de „somitatea pe cale de apariție”.
 • Dan Voiculescu, aseară, la emisiunea lui Mihai Gâdea: dacă românii de rând vor deveni tot mai săraci…oamenii cu bani din România vor fi nevoiți să plece din țară…pentru că nu vor putea să își etaleze bogăția…în fața celor care mor de foame.
 • Însă pe un alt post românesc de televiziune erau prezentate nunți țigănești din România, tot mai extravagante, în care miresele erau pline de aur și de diamante…de la rochii la unghii
 • Având în vedere faptul că noile date ale re­censământului arată că populaţia României s-a redus în ultimii 10 ani cu peste 2 milioane de locuitori (de la aproximativ 21.681.000 de persoane, câte erau în 2002, până la circa 19.243.000 de locuitori în 2012), rata de ocupare a locurilor de muncă ar putea suferi o scădere şi mai mare în viitorul apropiat.De asemenea, unul dintre motivele pentru care ocuparea locurilor de muncă este în scădere ar putea fi reprezentat şi de emigrarea populaţiei cu studii superioare către ţările din străinătate care le pot oferi locuri de muncă în sectoarele de interes”.
 • Polistirenul etanşează clădirea, nu mai permite trasferul de vapori, putând produce igrasie şi afectând în timp imobilul. În plus, execuţia necorespunzătoare (fără închidere cu profile metalice) a dus la fenomene de tipul cuib de şoareci, şobolani şi insecte care au pătruns între sistemul de termoizolare şi faţada blocului şi care, în timp, vor afecta sănătatea locatarilor. Mai mult, în anumite situaţii polistirenul s-a aplicat numai cu adeziv, fără dibluri, cu tehnici improvizate, fapt care ar putea conduce la căderi de tencuială sau de sistem de termoizolare de faţadă periculoase pentru trecători”.
 • Ziua Drapelului Naţional va fi sărbătorită marţi, 26 iunie [2012], de la ora 10.00, printr-o ceremonie publică ce va avea loc în Piaţa Tricolorului din Bucureşti, situată în faţa Palatului Cercului Militar Naţional”.
 • Unii sunt „dubioși” deși nu mai există „dubii” asupra activităților lor. Pe când alții sunt „dubioși” tocmai în fața unor „dubioși notorii”.
 • Fericirea a ajuns „un moft” acolo unde viața este „o întâmplare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *