De ce ai nasul roz, Gioni Oalcăr?

 • Emil Boc a adus „stabilitatea”…dar noi, prea chiori, nu o sesizăm nicidecum. Poate că e prea „infimă” pentru dioptriile noastre…
 • Este împotriva civilizaţiei şi a politeţii să existe în centrul istoric al unei capitale europene discoteci în aer liber. Aşa ceva nu s-a văzut nicăieri în Europa”. Deci fără dans…în Europa!
 • UNESCO a înscris Biserica Nașterii Domnului din Bethlehem în patrimoniul mondial, conform unei decizii adoptate prin procedură de urgență, la Sankt Petersburg”.
 • Fostul premier Adrian Năstase, încarcerat la Penitenciarul Rahova, a fost “înmatriculat” cu numărul N0049 şi a primit un card unde familia şi apropiaţii aprobaţi pe listele de vizitare pot depune bani cu care poate vorbi la telefon şi îşi poate cumpăra alimente”.
 • Injecții cu testosteron și menopauza masculină.
 • Blogul lui Adrian Năstasecontinuă! Nu se lasă închis…și nici uitat. E decizia care…trebuia.
 • Ioana Tăriceanu a fost cea de-a patra soţie a lui Călin Popescu Tăriceanu, ea fiind şi cea mai tânără dintre ele, la acel moment. Cei doi s-au căsătorit în 2003 şi au divorţat, discret, toamna trecută, după un mariaj din care a rezultat un copil. Fiul lor, Mihai, a rămas în custodia fostului prim-ministru. Se pare că şi Călin Popescu Tăriceanu a trecut foarte repede peste momentul divorţului, el găsindu-şi rapid consolare în braţele Loredanei Moise, o buzoiancă în vârstă de 34 de ani”. Cine e „tânăr”…tot „tânăr” rămâne!
 • Europarlamentarul PDL Elena Băsescu nu deţine casă sau terenuri, are un autoturism Range Rover fabricat în anul 2007, bijuterii de aur şi argint, dobândite în perioada 2007-2012, în valoare de 35.000 euro. Are conturi curente şi depozite bancare de circa 22.000 de euro şi are datorii de 2.105 euro. Ea declară ca venituri de la Parlamentul European indemnizaţia de europarlamentar de 74.445 euro, deconturile pentru transport şi diurna în valoare de 125.454 euro şi cheltuieli destinate cabinetului său de europarlamentar de 51.588 euro”. „Intelectualii subțiri” cu cheltuială mare se țin…
 • Fila video de la comemorarea lui Mihail Eminescu, din data de 15 iunie 2012.
 • Daca ar fi, totusi, sa numesc, as numi doua carti: “Pederast” a lui William Burroughs, cititi-o si veti intelege de ce si prima scriere citita de mine si care aborda discret, dar reusit, o relatie de natura homo-erotica, si care se cheama “Codin” si ii apartine lui Panait Istrati. Cu muzica e cam la fel…daca e sa fie valoroasa, atunci e universal reprezentativa…Încerc totusi un raspuns si atunci nominalizez: Madonna si Lady Gaga (cu Alejandro), pentru ca sunt nu doua artiste, ci doua fenomene, care implica si mult marketing, dar si multa imaginatie/ creativitate, si albumele baietilor de la Pet Shop Boys”.
 • Idem: „Sunt unii homosexuali care percep probabil casatoria ca forma suprema de manifestare a nivelului de acceptanta sociala fata de ei ca indivizi. E dreptul lor sa vada lucrurile astfel. Dar eu as zice ca asta-i o viziune usor deplasata, eronata asupra unei realitati ce-i de alta natura”.
 • Visam, în clasa a patra, să scriu romane. Am citit de mic cărți cu multă pasiune. Bunica mă certa că uit să vin să mănânc, adâncit în, nu vă mirați, Dostoievski. Eu am îmbrățișat meseria de visător pe care o practic și azi. Visez, de pildă, că lumea ar putea arăta altfel”.
 • Simpla existenţă pare a fi însăşi dovada existenţei lui Dumnezeu. Căci nu ne imaginăm cum putea un univers lipsit de inteligenţă să creeze o frunză, o floare, o bacterie, un virus, o celulă sau chiar mersul nostru, deci atâta inteligenţă”.
 • ioan alexandru grigore vieru i adrian punescu
 • Alegerile de azi de la PDL se desfășoară pe sistemul comuniștilor, când pentru șefia partidului candida un singur om care culmea a și câștigat cursa”. Adică Vasile Blaga „a candidat singur”, a centrat, a dat cu capul…și și-a dat autogol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *