TPA la 10.000 de articole

De ce am ajuns la 10.000 de articole?

Pentru că ne dedicăm faptului de a vă bucura pe dumneavoastră.

Și dacă te dedici…articolele apar unele după altele…dar nu apar fără ca să le scrie nimeni. Fără ca să nu transpire nimeni. Fără ca să nu se bucure sau să nu sufere nimeni pentru ele.

Scrisul e modul nostru de-a trăi și de a comunica frumos și rapid cu alții.

Tocmai de aceea și dumneavoastră veniți după noutăți la noi. După ce am mai scris și editat în ultimul timp: pentru că sunteți avizi de nou…de continuare.

Da, există continuare, atâta timp cât pe fiecare zi muncim…la continuare!

Și există continuare atâta timp cât dumneavoastră sunteți niște prezențe tot mai vii în viața noastră.

Vă mulțumim tuturor pentru prietenie…și așteptarea dumneavoastră va fi bucurată pe mai departe!

6 comentarii la „TPA la 10.000 de articole”

 1. Spor în tot ceea ce faceți!

  E o muncă imensă, care aduce mult folos.

  Așa cum vă spuneam și altă dată, un astfel de site are nevoie de o prezentare a informației mai eficiente, mai ușor de accesat, Sper ca pe viitor să luați în considerare acest aspect pe care-l consider stringent pentru platforma Teologie Pentru Azi, pentru că nivelul cantitativ al informației va crește și mai mult și concomitent, munca de reorganizare devine din ce în ce mai anevoioasă.

  Acum Teologie Pentru Azi este ca o imensă bibliotecă cu cărți de valoare dar inaccesibilă  în parte din cauza unei prezentari ineficiente și aglomerate.

  Nu vreau să vă supăr, ci vă dau un feedback ca simplu cititor al TPA de 4 ani.

  Aproape zilnic intru pe acest site și simt nevoia ca informația să fie sistematizată și prezentată simplu și intuitiv.

  Paradoxal, deși TPA este o platformă arată ca un blog, și asta îi umbrește din valoare și din eficiența misiunii.

 2. Si totusi, cu un simplu search, informatia pe care o primesc depaseste toate asteptarile mele.

  Uneori ma gandesc ca a trebuit sa caut anumite articole ca sa pot afla raspunsuri la intrebari la care nu credeam ca le voi afla prea curand. Sau aflu articole care-mi descriu exact starea pe care uneori nu o sesizez. 

  Da, este intr-adevar o imensa biblioteca din care nu iti doresti sa pleci prea curand!

  Va multumesc, Parinte, sunteti una dintre bucuriile mele zilnice, aducatoare de liniste, de echilibru si mai ales, trebuie sa recunosc, sansa de a vedea lucruri si intampari din viata care de cele mai multe ori ascund sub banalitatea lor, indicii pretioase.

  La cat mai multe articole si la cat mai multi cititori care sa va intoarca bucuriile pe care le daruiti cu atata generozitate!

  Doamne, ajuta!

 3. As indrazni o comparatie: coarda de siguranta a alpinistului care-i permite sa atinga inaltimea pe care o doreste, fara ca sa piarda legatura cu cei care-i sunt alaturi. Siguranta. Si increderea unul in celalalt.

 4. Pentru ca nu mi se pare cuviincios a interveni in discutia dvs. cu Claudiu si pentru ca as mai avea ceva de spus, o voi face aici.

  Eu va citesc aproape in fiecare zi; faptul ca ziua de azi nu seamana cu cea de ieri, este, pentru mine, un semn de normalitate intr-o lume tot mai anormala.  Imi dau seama ca traiti aceeasi realitate ca si noi, oamenii obisnuiti.

  Cu o mica-mare diferenta: transformati experientele zilnice, oricat de banale ar parea ele la prima vedere, in plan duhovnicesc.

  De aceea am spus ca sunteti legatura mea cu lumea, cu mediul inconjurator.

  De altfel, prima mea intrebare adresata Sfintiei-voastre se referea tocmai la acest aspect – cum as putea impaca viata de zi cu zi, cu rutina, cu banalitatatile ei, cu viata de ortodox care presupune o atentie mereu treaza pentru a pastra calea de mijloc. Si mai ales teama, teama de inselare care incepuse sa ma chinuie deseori.

  Ei bine, mi-ati dovedit ca se poate trai frumos, impacat cu tine insuti si cu Dumnezeu, fara false probleme care macina pe multi dintre ortodocsii zilelor noastre, aratand deci, oricui doreste sa vada ca „daca ochiul tau este curat, tot trupul tau este luminat”.

  Fireste, este o forma de multumire, iar Parintele stie mai bine decat oricine lucrul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *