Între nerăbdare și abureli

 • Potrivit cercetării sociologice, prezența estimată la vot în ziua referendumului de demitere a președintelui Traian Băsescu pentru populaţia rezidentă în România este de 63,6% şi de 53% faţă de listele electorale. 55,8% dintre cei intervievați vor vota DA la referendum, 21,1% vor vota împotriva demiterii lui Traian Băsescu, iar 23,1% nu s-au decis cum vor vota”.
 • România ocupă locul doi în Europa în ceea ce priveşte indicele mortalităţii infantile (decese ale copiilor înainte de împlinirea unui an), chiar dacă acesta a scăzut de la 10,12 decese la 1.000 de născuţi vii, în 2009, la 9,79, în 2010”.
 • La cererea presedintelui interimar Crin Antonescu, incepand de vineri [20 iulie 2012], de la ora 18.00, Serviciul de Telecomunicatii Speciale a intrerupt serviciile de comunicatii speciale utilizate de Traian Basescu”.
 • Pentru cei care nu au termeni de comparație cu comunismul…iată aici cum arată „o masă de oameni” adusă…ca să se bucure și Traian Băsescu. Astăzi, la Iași:

 • După Gândul, și ziarele Capital, Evenimentul zilei și Adevărul publicitează același penibil sait anti-USL „legea junglei.ro”.
 • Romania este pe locul patru in UE dupa rata persoanelor care sunt ucise”.
 • eu ţin cu partea mai puţin văzută. Cu România, cu poporul român”. Și noi la fel!
 • Dacă într-adevăr practica plagiatului ar fi incriminată de justiţiarii de azi, ar trebui să vedem reacţii la fel de rapide şi de intransigente ori de cîte ori se vorbeşte de un nou caz de furt intelectual, indiferent de numele celui acuzat şi de „partida“ din care face parte. Că lucrurile nu stau deloc aşa se vede cu ochiul liber. Cu ambii ochi”.
 • A ajuns sau nu Victor Roncea „un decepționat” de președintele pe care…mult l-a ovaționat?  Și dacă DA…atunci Bine!
 • Cu toată seceta care a fost, am reușit să salvez – până la ultima ploaie, care a rezolvat situația, cel puțin pentru moment – rândurile de roșii, de vinete, de ardei grași, de ardei iuți. Când apa din pârâu s-a împuținat, am fost nevoit să car, ajutat de niște binefăcători, ceva apă, cu bidoanele, de la un izvor dinspre Dealul Repedea, pentru florile și legumele mele. Am descoperit, mai apoi, că pe la patru-cinci dimineața se strânge ceva apă în pârâu și am profitat de situație (vai de somnul meu!…). Asta până când a plouat din belșug, iar plantele și-au revenit. Deja am degustat din primele roșii și am făcut un prim ghiveci cu câteva din aceste legume (ceapa am luat-o din piață). E un ghiveci – îl numesc athonit – pentru că ceva similar (identitatea nu am atins-o) am mâncat, cu multă poftă, după ore de stat la Liturghie, vara trecută, la Mănăstirea Vatopedi, de pe Sfântul Munte. De atunci, tot re-editez acel platou, devenit reper culinar, și de fiecare dată îmi iese nu exact ca acolo, ci altfel, funcție de dozajul dintre legume, ingrediente sau chiar de felul și locul coacerii (mai domol sau mai alert, în cuptorul electric sau la cel cu gaz). Probabil că această dispoziție mai depinde și de starea când fac mâncarea, sau când mă bucur de ea, degustându-o. Dar, cel mai probabil, diferența se datorează că lipsește ceva: Liturghia de dinainte…”.
 • Oana Stancu: „12 ani de pușcărie riscă Traian Băsescu pentru această spălare de bani”. 20. 16. Antena 3.
 • Mai multe adevăruri spuse „cu zâmbet”:
 • http://www.exclusivnews.ro/wp-content/uploads/2012/07/flacara-lui-basescu.jpg
 • Victor Ponta: „”Îl suspectez pe Traian Băsescu că şi în 2009 şi acum are surse ilegale de campanie electorală. Şi cred că este de datoria autorităţilor statului să elucideze acest lucru. Până la urmă, fostul premier, domnul Năstase a fost condamnat pentru finanţarea ilegală a campaniei din 2004. Eu nu vreau să cred că numai cine pierde alegerile este cercetat, cel care le-a câştigat, domnul Băsescu cred că trebuie să răspundă în egală măsură de unde îşi finanţează toate campaniile”.
 • Și azi, tot la Iași, în spatele oamenilor aduși „să stea” în fața lui Băsescu, oamenii protestau ce trebuie:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *