M-ai îmbrățișat cu toată ființa ta

 • La numai 33 de ani, pianista Mihaela Ursuleasa a fost găsită moartă în camera sa de hotel din Viena…


 • În absolut toate judeţele, inclusiv în cele cu prezenţă scăzută şi foarte scăzută, voturile pentru demitere au fost mai multe decât cele obţinute de USL la consiliile judeţene”.
 • Procurorii de la Parchetul General au mers joi seara [2 august 2012] la Autoritatea Electorală Permanentă, informează RTV.net. Potrivit sursei citate, procurorii au ridicat listele electorale pe baza cărora a fost organizat referendumul din 29 iulie [2012]. RTV informează că Parchetul vrea să verifice listele electorale pentru a stabili dacă pe ele sunt incluse persoane fără drept de vot şi persoane decedate”.
 • Azi, 03 august 2012, la ora 16:00, la Biblioteca Naţională a României (Bulevardul Unirii 20, Bucureşti) are loc o nouă sesiune de lucru a Cenaclului de Seară”.
 • Referendumul pe județe, statistică BEC…și corecțiile aduse de Ziua News. Adică dovada faptului că numărul locuitorilor nu coincide cu numărul votanților.
 • M-am răsgândit şi vreau să candidez la funcţia de preşedinte al României. Voi fi al patrulea după Dan Diaconescu şi să vedem câţi se vor mai înscrie după mine”, a declarat omul de afaceri Giovanni Becali la RTV”. Strategia e să fie inventați cât mai mulți Becali și Dan Diaconescu care să promită paradisul pe pământ, pentru ca să se ia cât mai multe voturi de la Crin Antonescu și USL, pentru că oricum PDL-ul e terminat, iar pe MRU nu-l vede nimeni câștigând alegerile.
 • ÎPS Irineu al Olteniei a publicat recent Experienţe mistice la Părinţii Orientali (vol. 2), de 661 p.
 • Studii ale lui Panayotis Nellas despre soteriologie la Sfântul Apostol Pavel și Sfântul Nicolae Cabasila, în traducerea Pr. Prof. Dr. Ioan Ică sr. Ed. Deisis, 2012. Și tot în 2012, Arhidiac. Prof. Dr. Ioan I. Ică jr. a editat un studiu al lui Sabino Chialá, editorul celor două părți inedite, descoperite recent, din opera Sfântului Isaac Sirul, tot despre Sfântul Isaac.
 • Plenul Curţii Constituţionale a României (CCR) a decis, vineri, preschimbarea termenului de dezbateri acordat în privinţa referendumului pentru demiterea preşedintelui României de la data de 12 septembrie la 31 august, ţinând seama de termenul acordat Guvernului pentru transmiterea listelor electorale permanente actualizate, dar şi în vederea asigurării soluţionării cu celeritate a cauzei”.
 • Dl Blaga, șiret nevoie mare, nu acuză direct CCR. Domnia sa consideră Guvernul  vinovat de decizia CCR. Cu alte cuvinte, se revine la ideea că atât de apărata CCR nu este deloc o instituție independentă iar judecătorii de acolo joacă după cum le cântă unul sau altul”.
 • Idem: „O acuzație de trădare de țară nu ar trebui și dovedită? Sau statul de drept apărat de dna Culcer este (tot) acela în care cei care acuză sunt scutiți de obligația de a produce probe?”.
 • Idem: „Oricât de mari ar fi anumite costuri și dacă tot s-a intrat atât de adânc în acest impas, cred că e momentul  să aflăm câți cetățeni români sunt, cu adevărat, în viață și câți dintre ei chiar au drept de vot”.
 • Cancan va rămâne numai online.
 • Dan Șova: „Referitor la afirmațiile dlui Băsescu am reținut câteva memorabile: <<Dle Manoloiu, eu v-am făcut chestor>>, <<Rus a dat ordin să se blocheze hotărârea CCR>>, amenințarea cu închisoarea pentru reprezentanții MAI sau pentru primarii din România. Amenințările cu închisoarea reprezintă o atitudine complet inadmisibilă. Eu aș vrea să îi spun dlui Băsescu că epoca în care în România putea amenința cu pușcăria s-a terminat pe 22 decembrie 1989 și una foarte asemănătoare s-a terminat pe 29 iulie 2012. Epoca în care în România zornăitul cătușelor avea vreo semnificație a luat sfârșit. În România nu discutăm în termeni de cătușe, închisori, pușcăriabili. Și vreau să fac o precizare pentru intrarea în bibliotecă a dlui Traian Băsescu. Pușcăriabilul, din punct de vedere al limbii române, este o persoană care potențial, în viitor, poate face închisoare. Eu cred că dl Traian Băsescu nu ar trebui să vorbească despre acest lucru, pentru că potențial închisoare pot face învinuiții, inculpații sau condamnații, iar domnia sa se bucură de imunitate juridică și este președinte al României intrat în această funcție din poziția procesuală de inculpat. Deci dacă vrem să discutăm de pușcăriabili ar trebuie să îl băgăm și pe domnia sa în această categorie”.
 • „are în sânge ameninţarea”
 • Şi eu, şi Mircea Mihăieş suntem personalităţi cu puncte de vedere puternice – englezii le numesc “strong opinions””.
 • D-le Patapievici, opiniile tari sunt opiniile care aduc un bine poporului tău, care îl dinamizează…și nu vă umplu doar dv. contul. Până acum ați dovedit doar că v-ați gudurat pe lângă Traian Băsescu. Adică: zero opinii. Trebuia să aveți opinii când oamenii protestau la -20 de grade. Când oamenii mureau de foame…și în fața spitalelor închise. Când școlile au fost închise…Atunci trebuia să aveți „opinii puternice”. De aceea am mari îndoieli asupra a ceea ce înseamnă pentru dv. „conștiință creștină”. Dacă a avea conștiință înseamnă a fi indiferent în momentele când majoritatea românilor suferă…înseamnă că e mai bine „torționar” sau „lingău”.
 • “Mulţumesc lui Dumnezeu! Această medalie va merge la Muntele Athos”, a declarat judokanul medaliat cu bronz Ilias Iliadis, imediat după victoria asupra sportivului brazilian Tiago Camilo. Întrebat fiind cui dedică medalia olimpică, Ilias Iliadis a spus: “O dedic întâi lui Dumnezeu şi apoi tuturor grecilor!””.
 • Un singur articol al lui Vladimir Tismăneanu și…numărul bășcăliilor la adresa lui Crin Antonescu: „un Arturo Ui din Balcani”, „are vocatia grobianismului si pasiunea loviturilor sub centura”, „nu se poate stapani”, e „un mic caudillo”, „se complace grandilocvent sub lumina reflectoarelor” etc. Dacă tot aveți ceva de spus, d-le Tismăneanu, de ce n-o ziceți de-a dreptul și pe scurt? De ce atâta literatură pentru Crin…și „lipsă de adevăruri” despre Traian? Îl așteptați la cotitură…ca să publicați și despre el „vreo mică istorie secretă”…sau totul e „din dragoste neterminabilă”?
 • Teodor Baconschi consideră că „scopul proxim” al USL-ului e să „micșoreze” România statistic. Nu că România e…mai puțină…și trebuie să luăm act de asta. Ci USL-ul, deodată, o decimează din pix…Dar dacă USL-ul găsește că morții sunt „masiv” printre noi…sau că unii parlamentari au ajuns acolo „în mod fraudulos”? E bine să spună…sau să ascundă, pe mai departe, cifrele?
 • O experiență baptistă fulminantă: dacă țineți o lună de zile computerul sau laptopul în cada plină cu apă…și apoi le uscați, pe balcon, trei săptămâni…își măresc perioada de funcționare de la 5 la 15 ani. Tot din cauza acestei operații de resofisticare a softului…hardul se mărește cu până la 3 TB…și paleta culorilor cu până la 3 miliarde de nuanțe. Dacă ești profesor sau pastor baptist, prin aceeași experiență acaparatoare, computerul sau laptopul dumneavoastră va scrie de unul singur între 5-10 cărți teologice pe an. Nu rata o experiență de o asemenea seriozitate și amploare informațională!
 • Cu și fără „permanente”. Un pas spre demitere.
 • CCR se va pronunța pe 31 august în loc de 12 septembrie.
 • Listele avansărilor ilegale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.