Vara asta nu doarme nimeni

 • Victor Ponta a anunțat că nu se va mai face mini-recensământ și a cerut miniștrilor „să verificaţi cât mai rapid posibil, prin mijloacele administrative pe care le aveţi, dacă pe listele electorale permanente la 29 iulie 2012 s-au aflat persoane decedate, fără cetăţenia română sau diverse alte cazuri prevăzute de lege. Dacă veţi reuşi, fără să-l supăraţi pe preşedintele suspendat, să îi scoateţi de pe listă şi pe generalul Pacepa şi pe Elodia Ghinescu, nu poate fi decât în beneficiul şi spre deliciul mass-media”.
 • „Preşedintele interimar, Crin Antonescu, l-a desemnat, marţi [7 august 2012], pe premierul Victor Ponta ca ministru interimar al Justiţiei. „În condiţii cu totul şi cu totul neaşteptate, mi s-a îndeplinit visul de a fi ministrul Justiţiei. Sper însă că foarte repede, în câteva zile, se va şi încheia visul acesta şi vom avea un ministru plin al Justiţiei, pentru că este necesar acest lucru”, a spus Ponta, la începutul şedinţei de guvern”.
 • În urma unui articol din Le Figaro, Sebastian Lăzăroiu a crezut că Bertolt Brecht e…un analist francez și l-a luat peste picior pe Facebook: „Prietene Brecht, nu le da prea multe idei puciştilor. Că ne trezim pe 31 august cu un referendum de demitere a poporului. Asta după ce listele electorale vor fi curăţate până la a rămâne trei sau patru cetăţeni cu drept de vot: Ponta, Antonescu şi Şova”.
 • Aflăm că cineva a falsificat actele Curţii, atât în corespondenţa cu Guvernul, cât şi în transmiterea la Monitorul Oficial. Cu toate acestea Parchetul nu cercetează să vadă cine e persoana respectivă. În cazul chestorului Manoloiu, Parchetul a făcut, vorba secretarului de partid de pe vremuri, duminică normală de lucru şi l-a pus sub învinuire în numai două zile, la ordinul, e drept, al preşedintelui suspendat. Cum de preşedintele suspendat ameninţă cu “domnule chestor” pe cineva care n-a măsluit nimic, ci doar a recunoscut o stare de fapt pe care o cunoaşte întreaga Românie, dar nu ameninţă cu “domnule asesor” pe un prezumtiv măsluitor de la Curtea Constituţională? Poate pentru simplul fapt că asesorul respectiv nu există, căci, altminteri, cercul suspecţilor fiind extrem de restrâns, Parchetului nu i-ar trebui mai mult de o oră să-l găsească”.
 • Idem: „Înţeleg că preşedintele suspendat doreşte să se întoarcă la Cotroceni, purtat pe umeri de un cvorum de 18,3 milioane de români în care se amestecă, de-a valma, vot şi boicot, vii şi morţi, prezenţi şi absenţi. Toţi cei care socotesc firesc acest lucru urăsc prea mult, ca să mai aibă şi timpul de a iubi această ţară”.
 • Președintele interimar, Crin Antonescu, l-a învestit astăzi în funcția de consilier prezidențial pentru analiză politică, pe politologul Daniel Barbu”.
 • „Intrată a patra în finala de la sol, Cătălina Ponor s-a răzbunat pentru medalia de bronz pierdută la bârnă, în urma contestației americancei Alexandra Raisman și a reușit câștigarea medaliei de argint. Ponor a fost notată cu 15.200, publicul huiduind în momentul afişării acesteia, nemulţumit de nota prea mică”.
 • Cătălina Ponor, medalie de argint la sol
 • Crin Antonescu (Antena 3. 21. 45) Ioan Rus a mințit spunând că eu am făcut presiuni asupra lui și punându-mă astfel pe picior de egalitate cu cel care l-a amenințat în public, cu Traian Băsescu.
 • Crin Antonescu (Antena 3. 22. 16): așteptăm să vedem dacă d-na Pivniceru poate fi numită ministru la Justiție/ Mesajul meu: nu vă lăsați intimidați de nimeni! 22. 39/
 • Documentul supra, preluat de aici, a fost cel prezentat astă seară de Antena 3.
 • Regimul de detenție al lui Adrian Năstase este unul semi-deschis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *