Cititorii care te caută

De aseară, am pus la vedere, widgetul roșu, de pe dreapta, al Whos-ului…care indică venirile directe pe pagină.

El nu înregistrează și citirile prin RSSuri, care sunt citiri indirecte (și care se pot face și de pe computer și de pe laptop și de pe plachetă și de pe telefon mobil)…și, pentru că noi dăm tot articolul la RSS…nu mai e nevoie, în cele mai multe dintre cazuri, să intri direct pe pagină.

Însă am vrut să subliniez venirile directe…și de pe tot mapamondul pe TPA.

Prin care le mulțumim tuturor acestor oameni.

Noi avem statistica și a cititorilor indirecți, care sunt abonați la RSSurile noastre sau care vin sub acoperirea „anonimatului” ca să ne citească.

Și lor le mulțumim pentru fidelitate…și sunt de ordinul miilor.

*

Motiv pentru care, zilnic, ne ostenim să venim spre această căutare a multora…căutare reală și constantă…pentru a fi de folos.

Și bucuria noastră e să ajutăm, într-un anume fel, pe cei care au nevoie de o informație, de un sfat, de o luminare a minții. De un impuls spre normalitate.

*

Îți mulțumim, cititorule care ne cauți!

Și noi te căutăm…pentru că vrem să îți fim aproape!

Și îți suntem

*

De aseară până azi, la vedere, am fost vizitați din: Redmond, Mountain View, Beverly Hills, Plano, San Antonio, Wilmette, New York, Mount Holly, Worcester (USA), Bacelona, Zaragoza (Spania), Torino (Italia), Wattens (Austria), Laatzen, Malente (Germania), Atena (Grecia), Craiova, Oradea, Cluj-Napoca, Bocșa, București, Botoșani, Sighetu Marmației, Republica Moldova, Ningbo (China).

Vă mulțumim tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *