Ab initio sau despre mai departe

 • Datorită noii locații…trebuie să repunem fotografiile, să revedem textele și să reformulăm lincurile interne. Adică ne trebuie câteva luni de zile
 • Dacă vă grăbiți însă…și căutați un linc vechi pe TPA…pentru a-l face funcțional, introduceți particula wordpress/  în http-ul browserului dumneavoastră. Adică în lincul de căutare. Exemplu: orice http://www.teologiepentruazi.ro/(și următoarele)…pentru a fi funcțional, trebuie să devină așa: http://www.teologiepentruazi.ro/wordpress/(și următoarele). Și intrați astfel de pe platforma veche pe cea nouă.
 • Încă odată la mulți ani cu ocazia noului an bisericesc 2012-2013!
 • Tot ce e fals nu e durabil. Numai ceea ce e credibil are continuitate.
 • Protestatarii i-au stricat cununia civilă a lui Elena Băsescu. În momentul în care Băsescu și-a făcut apariția la Primăria Sectorului 2, oamenii adunați în fața instituției, au început să-l huiduie pe șeful statului”.
 • În 6 luni, dar mai ales în ultima perioadă, m-am confruntat, poate pentru prima dată în viaţă, cu prostia agresivă în stare pură”.
 • Dacă la cununia civilă, EBA a purtat o rochie Dior de 3.500 de euro, pentru cununia religioasă aceasta a ales o rochie clasică, albă, din organza, mătase naturală, dantelă și tafta, în valoare de 4.500 de euro”.
 • Și în timp ce unii aruncă cu banii pe ferestră…alții protestează și azi în fața Palatului Cotroceni. Huiduielile sunt reale și necesare…pentru cine nu-i ia în seamă pe români.
 • Invitat la emisiunea Andreei Creţulescu de la RTV, Adrian Papahagi a avut un schimb dur de replici cu directorul Institutului Diplomatic, Vlad Nistor. În timpul conflictului, Nistor i-a spus lui Papahagi că a studiat la Sorbona datorită relaţiilor pe care le-a avut tatăl său. Papahagi i-a dat replica şi  i-a spus lui Nistor că în momentul plecării sale tatăl său era decedat deja. Dacă privim pe CV-ul lui Papahagi constatăm că acest a plecat în Franţa în anul 1997. Tatăl lui Papahagi, Adrian Papahagi, a decedat însă în anul 1999, la doi ani după plecarea fiului, informează Cotidianul. După Revoluţie, Marian Papahagi a fost ministru adjunct al Învăţământului, apoi profesor de romanistică la Facultatea de Litere din Cluj şi profesor invitat la mai multe universităţi din Europa. În ultimii ani ai vieţii, a fost director la „Accademia di Romania” din Roma. “Am auzit că sunteţi profesor. Aţi studiat ca mine la Sorbona? Aţi trimis studii ca mine la Sorbona?”. Vlad Nistor i-a dat însă replica: „Domnule Papahagi, dumneata ai studiat în străinătate având un singur merit, acela că eraţi fiul ilustrului dumneavoastră tată!”. Papahagi a negat însă aceste afirmaţii ale lui Nistor. ”Nu este adevărat, când am plecat în străinătate, tatăl meu murise!””.
 • Nadim Kobeissi, un programator canadian independent, a sesizat existenta unei funcţii cel putin dubioase a sistemului Windows 8. Aceasta permite sistemului de operare să notifice Microsoft de fiecare dată când utilizatorul instalează o aplicaţie nouă. Acest proces se realizează cu ajutorul funcţiei SmartScreen, care oferă celor de la Microsoft detalii complete despre aplicaţiile instalate. Evident, acuzatiile despre violarea intimitatii si colectarea datelor cu caracter personal n-au intarziat sa apara. Si de data aceasta, pe buna dreptate”.
 • România va contribui cu suma de 52,395 milioane euro la majorarea capitalului subscris al Băncii Europene de Investiţii”.
 • Kelemen Hunor: „Am spus de fiecare dată că autonomia este un deziderat al comunităţii maghiare, un deziderat care se poate realiza prin lege, prin dialog, prin înţelegere şi cu acordul tuturor actorilor din politica românească”.
 • Dacă astăzi a intervenit diplomatic Vasile Blaga pentru a-i reaminti lui Neamţu farmecele de partid şi de stat ale Elenei Udrea, la vremea polemicii lui Neamţu cu Adrian Papahagi a intervenit sectoristic Teodor Baconsky, care a întrebat sastisit „La ce bun?” atâta zarvă şi i-a readus pe cei doi înapoi la „linia partidului”. Care nici nu era o linie, ci mai degrabă un zigzag. E coloana vertebrală a celor care dau mereu din coate. Şi traiectoria agitată a celor care, pentru că s-au dat de prea multe ori peste cap, rămân muşte şi nu mai redevin Feţi-Frumoşi”.
 • Premierul Victor Ponta a precizat, potrivit DC News, ca inceperea anului scolar va fi intarziata cu o saptamana. Anul scolar va incepe la data de 17 septembrie si nu la data de 10 septembrie cum se stia initial. Decizia a fost luata pentru a se pune la punct ultimele pregatiri pentru clasa pregatitoare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.