Revenirea: formă a îmbrățișării

 • Întâlnirile adevărate sunt întotdeauna…conștientizări profunde ale sinelui dar și ale nevoii de a comunica cu celălalt.
 • ne facem planuri, şi ne enervăm adesea fără sens, pentru chestii derizorii, şi credem că avem o eternitate în această viaţă. Oricând ni se poate întâmpla [ceva grav]. Şi ce-i mai trist, şi ce-i mai insuportabil, [este că] oricând li se poate întâmpla [acest lucru] celor dragi [ai noștri]”.
 • Maica lui Dumnezeu avându-L în pântece pe Domnul…ca împlinire a vedeniei tipologice a rugului nears.
 • Nimeni nu mai revine…așa cum a plecat…Dar revenirea e o formă de îmbogățire ontologică.
 • PDL, PNȚCD, PNR, ICCD și FCD au hotărât să infirme, definitiv, prejudecata că mai toți oamenii au inima pe stânga. Pe cale de consecință, cele cinci concubine s-au măritat sub numele de familie “Alianța România Dreaptă” și au ales drept siglă a măritișului inima. […] [Însă e] greu de prevăzut cine va câștiga: “Alianța România Dreaptă” cu portofelul pe stânga sau “Alianța România Strâmbă” cu portofelul pe dreapta?
 • Însă ARDul nou format e un zâmbet sinistru…un fel de glumă proastă la care nu râde nimeni…pentru că tocmai inimă nu au avut și nu au pentru România. Căci a te pune de-a curmezișul, ca vaca în fața trenului, adică în calea fericirii a milioane de români arată că membrii ei au o minte neconexată cu inima. Iar o minte fără inimă e un extremism întotdeauna dezamăgitor.
 • Trustul lui Dinu Patriciu a fost vândut de acesta cu rapiditate maximă, exact la o săptămână după terminarea procesului în care a fost achitat. Negocierile cu Cristi Burci s-au desfaşurat cu rapiditate maximă, trustul urmând să intre în mod direct pe o linie oficială pro-Băsescu”.
 • Mult prea ocupaţi cu autofaultarea, pesediştii nu au timp să observe că groparul referendumului de demitere a lui Traian Băsescu se află într-o incredibilă ofensivă de imagine. Rus acordă interviuri peste interviuri – în special în presa portocalie, e non-stop invitat la televiziuni, iar conducerea social-democraţilor e incapabilă să observe care este adevăratul scop al rebranduirii lui Ioan Rus. […] Cotidianul.ro a contactat şi câţiva dintre liderii importanţi ai PSD pentru a afla care este poziţia acestui partid în privinţa declaraţiilor belicoase şi instigatoare la adresa PNL şi a celor referitoare la necesitatea ca PSD-ul să aibă un candidat propriu la Preşedinţia României, pe care le face în ultima vreme Ioan Rus”.
 • Idem: „Aproape majoritar răspunsul a fost de genul: ”Habar nu am ce urmăreşte Rus, nu e treaba noastră a PSD-ului ce mai unelteşte Rus, noi guvernăm, nu avem timp să ne ocupăm de comploturile găştii de la Cluj etc….”. Un singur vicepreşedinte al PSD a fost mai explicit şi mai interesat de subiect şi ne-a declarat: ”Rus se încălzeşte pe marginea terenului din curtea Cotrocenilor să facă iureş în partid la noi, să îl dea jos pe Ponta pentru ca ulterior să rupă PSD de PNL şi mai apoi ăsta (n.red. Ioan Rus) să fie «iepuraşul» prezidenţiabil– candidatul PSD care să nu îl deranjeze la alagerile prezidenţiale pe MRU. Nu are nicio şansă Rus! Nici să răstoarne partidul cu fundul în sus, nici să ne închine Rus iarăşi la Băsescu, gata, s-au dus vremurile alea! Le ajunge ăstora de Cluj câte au comis! Întâi momâia de Geoană instalat preşedinte de paie la PSD, după aia guvernul cu PDL din 2009, acum după ce Ponta a greşit grav şi ni l-a adus pe Rus la MAI, ăsta ne-a îngropat referendumul din 29 iulie. Gata cu grupul de la Cluj şi gata cu Ioan Rus!” ”.
 • Despre arhitectura erogenă în postmodernitate.
 • Fostul preşedinte Bill Clinton a lăsat în urmă trecutul, dar discursul său la convenţia democrată din Charlotte va fi urmat de o binecuvântare dată de fostul rabin al fostei stagiare la Casa Albă, Monica Lewinsky”.
 • Liviu Dragnea, şeful campaniei electorale a USL pentru parlamentare, este în această dimineaţă convocat la DNA în dosarul “Referendumul”. Dragnea pare a fi fost interceptat îndemnând oamenii să voteze, deşi, ca şi în cazul lui Rus, nu pare să existe o autorizaţie de interceptare într-un dosar deschis legal. Conform unor surse judiciare, plângerea penală pentru care Liviu Dragnea este chemat la DNA ar aparţine lui Vasile Blaga. Funcţionarea statului de drept pare astfel perfectă: Băsescu ameninţă, PDL face plângeri, DNA anchetează”.
 • Vaticanul intenţionează să creeze o nouă Academie a limbii latine iar fundaţia Latinitas a creat deja un lexic de cuvinte moderne în latină, Lexicon Recentis Latinitatis”.
 • În plină criză economică, Grecia cere socoteală Germaniei şi îi aminteşte de compensaţiile neplătite după cel de-al doilea Război Mondial. Grecii pretind reparaţii de război Germaniei în valoare 7,5 miliarde de euro”. 
 • Nu doar 6 judecători CCR, dar şi procurorii lui Daniel Morar îşi bat joc de votul a 8,3 milioane de români. Procurorii încearcă să acrediteze ideea că întreg referendumul a fost fraudat prin forţarea românilor să vină la urne”.
 • Un tânăr de 25 de ani a făcut cu 500 de euro ce nu a putut statul în peste 20 de ani: un site care să reunească toate angajările de la stat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *